Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΕΝΚΑ Βόλου: Απατεώνες χορηγούν θαλασσοδάνεια
ΕΝΚΑ Βόλου: Απατεώνες χορηγούν θαλασσοδάνεια

ΕΝΚΑ Βόλου: Απατεώνες χορηγούν θαλασσοδάνεια

Καταγγελίες στην

Ασύδοτοι απατεώνες εκμεταλλευόμενοι την παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων. Με μαζικά emails καλούν όσους έχουν ανάγκη για ένα δάνειο από 15.000 έως 50.000.000 ευρώ να τους δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία και σε τρεις μέρες να βάλουν τα χρήματα στο λογαριασμό τους.
Οι απάτες που είναι γνωστές με τον όρο Νιγηριανές απάτες (scam), επικαλούνται κάποια «μοναδική ευκαιρία» και ζητούν από τον ανυποψίαστο παραλήπτη να επωφεληθεί, με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα για διαδικαστικά έξοδα και τα στοιχεία του λογαριασμού του.
Συστήνεται στους :
-Να μην κοινοποιούν προσωπικά ή οικονομικά στοιχεία για κανένα λόγο.
-Να μην απαντούν σε email από αγνώστους, να μην τα κοινοποιούν, να μην επιλέγουν τα προτεινόμενα links, να μην ανοίγουν συνημμένα αρχεία και κυρίως αυτά με κατάληξη .exe, .pif, ή .vbs.
-Να μην πληρώνουν για κανένα λόγο χρήματα σε αγνώστους.
Ακολουθεί το όπως το έλαβαν οι πολίτες:
Πάρτε ένα γρήγορο οικονομικό δάνειο.
Χρειάζεστε ένα δάνειο για να κανονίσετε μια υποθήκη; ψάχνατε για δάνειο και δεν μπορούσατε να καλύψετε υψηλό ; επικοινωνήστε μαζί μου για ένα πολύ προσιτό δάνειο χαμηλού επιτοκίου. προσφέρουμε ένα δάνειο σε οποιοδήποτε ποσό από προσωπικό δάνειο, επενδυτικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο και μετοχικό δάνειο. Προσφέρουμε επίσης ένα δάνειο σε άτομα που θέλουν να αγοράσουν ακίνητα. το δάνειο μας κυμαίνεται από 15.000 έως 50.000.000 ευρώ. Εάν χρειάζεστε άλλο δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να κανονίσετε υψηλότερο δάνειο. Το δανείου μας κυμαίνεται από 2% έως 3%.
Για να υποβάλετε αίτηση για αυτό το δάνειο, απλώς δώστε τις ακόλουθες πληροφορίες.
Το όνομα σου:
επίθετο:
διεύθυνση κατοικίας και υπάλληλος:
Αριθμός κινητού τηλεφώνου:
παλιά εποχή:
Απαιτούμενο ποσό δανείου:
Είδος επιχείρησης:
σκοπός του δανείου:
παρέχετε τις ακόλουθες πληροφορίες στον Πράκτορα Δανεισμού μέσω email: lauraharber@aol.com για επεξεργασία και μεταφορά του δανείου στον τραπεζικό σας λογαριασμό. εντός 3 εργάσιμων ημερών είμαστε αποτελεσματικοί και γρήγοροι στην επεξεργασία του δανείου και στην επιβεβαίωση της μεταφοράς του δανείου στον τραπεζικό λογαριασμό του αιτούντος. Εγγραφείτε ως το τελευταίο χαμηλό της σεζόν.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαϊκό #συλλαλητήριο στο Βόλο #συλλαλητήριο - https://t.co/UBlyJeIvr4 -

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλιο κάνναβης #δενδρύλλιοκάνναβης - https://t.co/di7qP0nIJy -

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

"Αλιεύοντας" την είδηση