Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους δύο εκ των συλληφθέντων στα επεισόδια της 17ης Νοεμβρίου
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους δύο εκ των συλληφθέντων στα επεισόδια της 17ης Νοεμβρίου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους δύο εκ των συλληφθέντων στα επεισόδια της 17ης Νοεμβρίου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την τους στον 9ο τακτικό ανακριτή δύο από τους συλληφθέντες κατά την διάρκεια των επεισοδίων στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων μετά την για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι δύο κατηγορούμενοι εκ των οποίων ο ένας είναι υπήκοος, απολογήθηκαν για την κατηγορία της κατοχής εκρηκτικών υλών σε βαθμό κακουργήματος, όπως μεταδίδει το -.

Σύμφωνα με την που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, οι δύο φέρονται να μετείχαν σε ομάδα που πετούσε μολότοφ και πέτρες, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχουν συγκεκριμένες μαρτυρίες ή άλλα στοιχεία που να καταδεικνύουν ότι οι ίδιοι κατείχαν και πετούσαν .

Σε αυτό το πλαίσιο, και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο, επιβάλλοντας στον Έλληνα κατηγορούμενο τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα, ενώ στον Γερμανό μία εμφάνιση το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ματαιώνεται λόγω COVID-19 το παζάρι Βελεστίνου  - https://t.co/Kj7qcgeLzS -

  • Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση καλυμμάτων στα δίκτυα ύδατος και ρεύματος στον κυματοθραύστη - https://t.co/VTnlCs8jkX… -

  • Εκπαίδευση τεσσάρων μαθητευόμενων ατόμων των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στην ΠΕΜΣ #ΕΠΑΣΟΑΕΔ - https://t.co/6Z2P4ViCoS -

"Αλιεύοντας" την είδηση