Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Υποδοχή Ιεράς Εικόνος Παναγίας Τρικεριώτισσας στο Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης
Υποδοχή Ιεράς Εικόνος Παναγίας Τρικεριώτισσας στο  Ναό   Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης

Υποδοχή Ιεράς Εικόνος Παναγίας Τρικεριώτισσας στο Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης

 

Στο πλίσιο του προγράμμτος της Mεγάλης Τεσσαρακοστής, που κατήρτισε o Αγίων νσταντίου και Ελένης , την Παρασκευή 3/3, στις 6.30μ.μ., θα γίνει η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Ευαγγελιστρίας της Τρικεριώτισσας, που φυλάσσεται στην ομώνυμη Ιερά Μονή της νήσου Τρίκερι.

 

Θα ακολουθήσει η ακολουθία της 1ης Στάσης των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, προεξάρχοντος του πρωτ. Μπατάκα, εφημερίου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου , ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 9 μ.μ. θα ξεκινήσει Ιερά Αγρυπνία, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, η οποία θα απολύσει στις 12 τα μεσάνυκτα.

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Τρικεριώτισσας θα παραμείνει  στον Ναό, προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών, έως την Κυριακή 5/3, στις 12 το μεσημέρι.

Ολόκληρο το πρόγραμμα των Ακολουθιών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, του Ιερού Ναού Αγίων νσταντίνου και Ελένης Βόλου, δημοσιεύεται στην της Ιεράς Μητροπόλεως www.imd.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση