Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Ξεκίνησε ο Έρανος της Αγάπης
Ξεκίνησε ο Έρανος της Αγάπης

Ξεκίνησε ο Έρανος της Αγάπης

Ξεκίνησε κι θ διαρκέσει μέχρι το Δωδεκαήμερο των εορτών ο Έρανος Αγάπης της Τοπικής Εκκλησίας. Ομάδες εθελοντριών κυριών από τις ενορίες θα επισκεφθούν τις οικίες και τα υποβάλλοντας την παράκληση της Ιεράς Μητροπόλεως για την οικονομική στήριξη του μεγάλου κοινωνικού και φιλανθρωπικού της έργου, την περίοδο των Χριστουγέννων και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια όλων, ο φετινός Έρανος της Αγάπης θα ενισχύσει το πρόγραμμα: προσφοράς 2.000 μερίδων φαγητού σε απόρους, καθημερινά, φιλοξενίας 30 ηλικιωμένων στο γηροκομείο Καναλίων, υποτροφιών σε 40 φοιτητές, καθημερινού φαγητού σε τρία της πόλης, προσφοράς τροφίμων και οικονομικών βοηθημάτων σε απόρους από το Κέντρο Συαστάσεως Φιλοξενίας, υλικής συμς και οικονομικής ενίσχυσης για τους φυλακισμένους, διά του Σ.Σ.Κρατουμένων « Ο », προσφοράς φαρμάκων, διά του κοινωνικού φαρμακείου, πολλαπλής στήριξης στην κοινωνικοποίηση των ΡΟΜΑ του Αλιβερίου κ.ά.

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η , ο φετινός Έρανος Αγάπης θα αποδείξει ότι οι Έλληνες μπορούν ενωμένοι να προσφέρουν ελπίδα, αγάπη, συμ σε συνανθρώπους, που έχουν πραγματικά ανάγκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση