Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Ξεκίνησε ο Έρανος της Αγάπης
Ξεκίνησε ο Έρανος της Αγάπης

Ξεκίνησε ο Έρανος της Αγάπης

Ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι το Δωδεκαήμερο των εορτών ο 2016 της Τοπικής Εκκλησίας. Ομάδες εθελοντριών κυριών από τις ενορίες θα επισκεφθούν τις οικίες και τα υποβάλλοντας την παράκληση της Ιεράς Μητροπόλεως για την οικονομική στήριξη του μεγάλου κοινωνικού και φιλανθρωπικού της έργου, την περίοδο των Χριστουγέννων και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια όλων, ο φετινός Έρανος της Αγάπης θα ενισχύσει το πρόγραμμα: προσφοράς 2.000 μερίδων φαγητού σε απόρους, καθημερινά, φιλοξενίας 30 ηλικιωμένων στο γηροκομείο Καναλίων, υποτροφιών σε 40 φοιτητές, καθημερινού φαγητού σε τρία της πόλης, προσφοράς τροφίμων και οικονομικών βοηθημάτων σε απόρους από το Κέντρο Συμπαραστάσεως Φιλοξενίας, υλικής συμπαράστασης και οικονομικής ενίσχυσης για τους φυλακισμένους, διά του Σ.Σ.Κρατουμένων « Ο Εσταυρωμένος», προσφοράς φαρμάκων, διά του κοινωνικού φαρμακείου, πολλαπλής στήριξης στην κοινωνικοποίηση των ΡΟΜΑ του Αλιβερίου κ.ά.

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία, ο φετινός θα αποδείξει ότι οι μπορούν ενωμένοι να προσφέρουν ελπίδα, αγάπη, συμπαράσταση σε συνανθρώπους, που έχουν πραγματικά ανάγκη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση