Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Ξεκινά ο Έρανος της Αγάπης
Ξεκινά ο Έρανος της Αγάπης

Ξεκινά ο Έρανος της Αγάπης

Ξεκινά από 1η/12 και θα ολοκληρωθεί στο τέλος των εορτών ο φετινός Έρανος της Αγάπης της Ιεράς , που θα διεξαχθεί από τις ενορίες της Τοπικής Εκκλησίας.

Ομάδες εθελοντριών κυριών θα περιέλθουν τις , προκειμένου να παραλάβουν το προϊόν της αγάπης του καθενός, σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, στην οποία οι ανάγκες των εμπερίστατων συμπολιτών μας διογκώνονται.

Η οικονομική συμβολή όλων θα δώσει στην Τοπική Εκκλησία τη δυνατότητα να συνεχίσει και να ενισχύσει το πολύπλευρο φιλανθρωπικό της έργο, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: την προσφορά περίπου 2500 μερίδων φαγητού σε απόρους, την φιλοξενία στο 30 ηλικιωμένων, τις 40 απόρων φοιτητών, την και οικονομικών βοηθημάτων σε απόρους από το Κέντρο Συμπαραστάσεως Οικογενείας, την υλική ενίσχυση των φυλακισμένων και των οικογενειών τους από τον Σ.Σ.Κ. «Ο », την προσφορά φαρμάκων διά του Κοινωνικού Φαρμακείου, την στήριξη των ΡΟΜΑ του Αλιβερίου κ.ά.

Στην δύσκολη περίοδο που διερχόμαστε, ο φετινός Έρανος της Αγάπης θα αποδείξει ότι εμείς οι μπορούμε ενωμένοι να προσφέρουμε ελπίδα, αγάπη και συμπαράσταση σε συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματική ανάγκη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρηματοδότηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας με 2 εκατ. ευρώ - https://t.co/0a7j39rMj6… -

  • Σύλληψη αλλοδαπού με #κοκαΐνη και κάνναβη #κοκαΐνη - https://t.co/zphxzPNYMU -

  • Μόλις ένα θετικό κρούσμα στα rapid-test στον Βόλο #Rapidtest - https://t.co/oPtgbga0nG -

"Αλιεύοντας" την είδηση