Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Ξεκινά ο Έρανος Αγάπης 2017
Ξεκινά ο Έρανος Αγάπης 2017

Ξεκινά ο Έρανος Αγάπης 2017

Ξεκινά την 1η Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει όλο το Δωδεκαήμερο των εορτών ο Έρανος Αγάπης 2017 της Τοπικής  Εκκλησίας. Ομάδες εθελοντριών  από τις ενορίες θα επισκεφθούν τις οικίες και τα καταστήματα, υποβάλλοντας την παράκληση της Μητροπόλεως για την οικονομική στήριξη του μεγάλου κοινωνικού και φιλανθρωπικού της έργου, την περίοδο των Χριστουγέννων και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, με τη όλων, ο φετινός Έρανος της Αγάπης θα ενισχύσει το : προσφοράς 2.000 μερίδων φαγητού σε απόρους, καθημερινά, φιλοξενίας 30 ηλικιωμένων στο γηροκομείο Καναλίων, υποτροφιών σε 40 φοιτητές, καθημερινού φαγητού σε τρία ιδρύματα της πόλης , προσφοράς τροφίμων και οικονομικών βοηθημάτων σε απόρους από το Κέντρο Συαστάσεως ς, υλικής συάστασης και οικονομικής ενίσχυσης για τους φυλακισμένους, διά του Σ.Σ.Κρατουμένων «Ο Εσταυρωμένος», προσφοράς φαρμάκων, διά του κοινωνικού υ, πολλαπλής στήριξης στην κοινωνικοποίηση των του Αλιβερίου κ. άλ.

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η , ο φετινός Έρανος Αγάπης θα αποδείξει ότι οι μπορούν ενωμένοι να προσφέρουν ελπίδα, , συμπαράσταση σε συνανθρώπους  , που  έχουν πραγματικά ανάγκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση