Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Βοήθεια του «Εσταυρωμένου» στις φυλακές Ελαιώνα
Βοήθεια του «Εσταυρωμένου» στις φυλακές Ελαιώνα

Βοήθεια του «Εσταυρωμένου» στις φυλακές Ελαιώνα

Πραγματοποιήθηκε (8/5) μία ακόμη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας της Τοπικής Εκκλησίας, για την ενίσχυση των φυλακισμένων γυναικών (και των παιδιών τους) που κρατούνται στη ΦΥΛΑΚΗ ΕΛΑΙΩΝΑ ΘΗΒΩΝ.

Για πολλοστή φορά ο Σ.Σ.Κ. Βόλου “Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ” και το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ της Ι. Μ. Δημητριάδος – που λειτουργεί ως παράρτημά του – πραγματοποίησε την νέα αποστολή, με τη βοήθεια των συνεργατών – εθελοντών του Συλλόγου.

Με φορτηγάκι της Τοπικής Εκκλησίας μεταφέρθηκαν στη και παραδόθηκε στην κοινωνική υπηρεσία της φυλακής μια μεγάλη ποσότητα σε είδη ένδυσης και υπόδησης.

Η κρίση έχει αγγίξει και όλους τους χώρους κράτησης. Οι κοινωνικές των χώρων αυτών ζητούν βοήθεια από την Εκκλησία (οικονομικά βοηθήματα, ενδύματα, υποδήματα, είδη καθαριότητος, τηλεκάρτες, τσιγάρα κ.ά.).

“Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, αφού εξασφαλίσει τα αναγκαία για τους απόρους κρατουμένους των τοπικών φυλακών, προσφέρει με αγάπη διάφορα αναγκαία είδη και σ’ άλλους χώρους κράτησης και φιλοξενίας προσφύγων σ’ ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Εκκλησίες των Βαλκανίων και της εξωτερικής ιεραποστολής της Εκκλησίας της Ελλάδος).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασυνείδητος οδηγός πάρκαρε σε ράμπα ΑμεΑ #ράμπαΑμεΑ - https://t.co/zIu66CfW32 -

  • Άθλια κι επικίνδυνη η πρόσοψη του Δημοτικού Ωδείου Βόλου #ΔημοτικόΩδείοΒόλου - https://t.co/Q7BzVrvNwl -

  • Ο Βόλος εορτάζει τον Πολιούχο του Άγιο Νικόλαο #ΆγιοςΝικόλαος - https://t.co/imhznsARGg -

"Αλιεύοντας" την είδηση