Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Τον Σεπτέμβριο η Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο
Τον Σεπτέμβριο η Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο

Τον Σεπτέμβριο η Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο

του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος στον μητροπολίτη Δημητριάδος

Εθιμοτυπική στον μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο, στο Θεσσαλίας, πραγματοποίησε σήμερα ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχος  Θεόδωρος Κλιάρης, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό δ/τή της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. – Ελληνικής Ακτοφυλακής αρχιπλοίαρχο  Χρήστο Κανάκη και τους επιτελείς τους.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία και συναντίληψη της τοπικής Εκκλησίας με το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του Λιμεναρχείου Βόλου, ενώ είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον Αρχηγό για την άριστη και επ’ ωφελεία του λαού διαχείριση των διά θαλάσσης μεταναστευτικών ροών, ως και για την ευαισθησία που επιδεικνύουν τα στελέχη του Σώματος στις προσπάθειες διάσωσης των προσφύγων και μεταναστών που κινδυνεύουν στην θάλασσα.

Τέλος, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας στον Βόλο, ύστερα από την διακοπή του περσινού Καλοκαιριού, λόγω της πανδημίας, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η Ναυτική Εβδομάδα συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί το διάστημα 6-12 Σεπτεμβρίου, με την καθοριστική συμβολή και συμμετοχή του Λιμενικού Σώματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία Ολυμπιακού Βόλου με Σέζαρ Κότο #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/uHXcCs4qHX -

  • Πολωνία και χώρες Βαλτικής σπεύδουν στο πλευρό της Ουκρανίας φοβούμενες ρωσική επίθεση - https://t.co/i94li8hV04… -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Μεταφορά πολικών αερίων μαζών προς την Ελλάδα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/rU1ZGAsptH -

"Αλιεύοντας" την είδηση