Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Τον Σεπτέμβριο η Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο
Τον Σεπτέμβριο η Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο

Τον Σεπτέμβριο η Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο

Επίσκεψη του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος στον μητροπολίτη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον μητροπολίτη Ιγνάτιο, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, πραγματοποίησε σήμερα ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχος  , συνοδευόμενος από τον περιφερειακό δ/τή της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. – Ελληνικής Ακτοφυλακής αρχιπλοίαρχο  Χρήστο Κανάκη και τους επιτελείς τους.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε η άριστη και συναντίληψη της τοπικής Εκκλησίας με το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του Λιμεναρχείου Βόλου, ενώ είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον Αρχηγό για την άριστη και επ’ ωφελεία του λαού διαχείριση των διά θαλάσσης μεταναστευτικών ροών, ως και για την ευαισθησία που επιδεικνύουν τα στελέχη του Σώματος στις προσπάθειες διάσωσης των προσφύγων και μεταναστών που κινδυνεύουν στην .

Τέλος, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας στον Βόλο, ύστερα από την διακοπή του περσινού Καλοκαιριού, λόγω της πανδημίας, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η Ναυτική Εβδομάδα συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί το διάστημα 6-12 Σεπτεμβρίου, με την καθοριστική συμβολή και συμμετοχή του Λιμενικού Σώματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα η επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου #ΣτέλλαΚυριακίδου - https://t.co/F7lWqucoIb -

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

"Αλιεύοντας" την είδηση