Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Το Λιμενικό Σώμα τίμησε κληρικό της Μ. Δημητριάδος
Το Λιμενικό Σώμα τίμησε κληρικό της Μ. Δημητριάδος

Το Λιμενικό Σώμα τίμησε κληρικό της Μ. Δημητριάδος

Την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου και ώρα 12η μεσημβρινή, το -Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.-Ε..) τίμησε τον πρωτοπρεσβύτερο Θεόδωρο Β. Μπατάκα, εφημέριο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου και πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, για την εικοσαετή -και πλέον- διακονία του (1998-2019) στις τοπικές του Λ.Σ.-Ε..(4η Περιφερειακή Διοίκηση του Λ.Σ.-Ε.., Κεντρικό Λιμεναρχείο και τμήμα Ειδικών Αποστολών του Λ.Σ.-Ε.Α.) ως πνευματικού συμπαραστάτη των εργαζομένων σ’ αυτές.

Στη σεμνή που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Αρχηγός του Λ.Σ. και Ε.Α., Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης, επέδωσε στον τιμώμενο κληρικό της Μ. Δημητριάδος τον θυρεό του Λ.Σ.-Ε.Α., εκφράζοντας τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του Λ.Σ. προς την τοπική  Εκκλησία, για το ενδιαφέρον και τη στήριξη που παρέχει στους άνδρες και τις γυναίκες του Λ.Σ.

Ο π. Θεόδωρος, ευχαρίστησε τον Αρχηγό για την τιμή και την αγάπη προς το πρόσωπό του, υποσχόμενος πως θα συνεχίσει τη διακονία που του ανέθεσε η τοπική Εκκλησία , με ζήλο και αγάπη για όλους τους ένστολους του Λ.Σ.

Τον π.Θεόδωρο συνόδευαν οι συνεργάτες του, ο πλοίαρχος του Λ.Σ.-Ε.Α. ε.α.  Κωνσταντίνος Γανωτής και ο Πλωτάρχης του Λ.Σ.-Ε.Α. ε.α.  Λάμπρος Γιωτόπουλος, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση