Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Το Λιμενικό Σώμα τίμησε κληρικό της Μ. Δημητριάδος
Το Λιμενικό Σώμα τίμησε κληρικό της Μ. Δημητριάδος

Το Λιμενικό Σώμα τίμησε κληρικό της Μ. Δημητριάδος

Την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου και 12η μεσημβρινή, το Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.-Ε.Α.) τίμησε τον πρωτοπρεσβύτερο Θεόδωρο Β. Μπατάκα, εφημέριο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου και πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, για την εικοσαετή -και πλέον- διακονία του (1998-2019) στις τοπικές υπηρεσίες του Λ.Σ.-Ε.Α.(4η Περιφερειακή Διοίκηση του Λ.Σ.-Ε.Α., Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου και τμήμα Ειδικών Αποστολών του Λ.Σ.-Ε.Α.) ως πνευματικού συμπαραστάτη των εργαζομένων σ’ αυτές.

Στη σεμνή που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Αρχηγός του Λ.Σ. και Ε.Α., Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης, επέδωσε στον τιμώμενο κληρικό της Μ. τον θυρεό του Λ.Σ.-Ε.Α., εκφράζοντας τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του Λ.Σ. προς την τοπική  Εκκλησία, για το ενδιαφέρον και τη στήριξη που παρέχει στους άνδρες και τις γυναίκες του Λ.Σ.

Ο π. Θεόδωρος, ευχαρίστησε τον Αρχηγό για την τιμή και την αγάπη προς το πρόσωπό του, υποσχόμενος πως θα συνεχίσει τη διακονία που του ανέθεσε η τοπική Εκκλησία , με ζήλο και αγάπη για όλους τους ένστολους του Λ.Σ.

Τον π.Θεόδωρο συνόδευαν οι συνεργάτες του, ο πλοίαρχος του Λ.Σ.-Ε.Α. ε.α.  και ο Πλωτάρχης του Λ.Σ.-Ε.Α. ε.α.  Λάμπρος Γιωτόπουλος, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση