Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Τιμητική αναγνώριση σε παλαίμαχους επιτρόπους του Μητροπολιτικού Ναού
Τιμητική αναγνώριση σε παλαίμαχους επιτρόπους του Μητροπολιτικού  Ναού

Τιμητική αναγνώριση σε παλαίμαχους επιτρόπους του Μητροπολιτικού Ναού

Φιλανθρωπική συναυλία για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Σίτισης «Δός Ημίν Σήμερον» πραγματοποιήθηκε (7/12) στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, παρουσία του Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, του Μητροπολίτου Καρπασίας κ. Χριστοφόρου, των στελεχών του Μητροπολιτικού Ναού, , εκπροσώπων των Αρχών και πλήθους φιλόμουσων συμπολιτών

Στη συναυλία εμφανίστηκαν οι εκλεκτές Δημοτικές Χορωδίες Αγριάς και Νέας Αγχιάλου, υπό την δ/νση των κ.κ. Βλάση Μαστρογιάννη και Γιώργου Διαμαντόπουλου, αντίστοιχα.

Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση ήταν η απόδοση της οφειλόμενης τιμής σε τέσσερα παλαίμαχα και εκλεκτά στελέχη του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου , που εργάστηκαν αόκνως και θυσιαστικώς, επί σειρά ετών, ως Εκκλ/κοί Σύμβουλοι και μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής του «ΔΟΣ ΗΜΟΝ ΣΗΜΕΡΟΝ». Πρόκειται για τους Αρχοντή Παντελόπουλο, συνταξιούχο δάσκαλο, Απόστολο Κωστούλα, απόστρατο της Αεροπορίας, Ειρήνη Σγαρδώνη και Μαρία Κυριακοπούλου. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε το Δωδεκαήμερο των εκδηλώσεων επί τη μνήμη του Πολιούχου Αγίου Νικολάου.

Για τους τιμηθέντες μίλησε ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Πρωτ. Χαρίλαος Παπαγεωργίου, ενώ ο κ. Ιγνάτιος απένειμε τιμητική πλακέτα και επεσήμανε το ήθος, την ευλάβεια, την ταπείνωση και την ποιότητα του έργου των τεσσάρων παλαίμαχων επιτρόπων, ενώ εξήρε την συμβολή του παλαιότερου στελέχους του Μητροπολιτικού Ναού Πρωτ. Βασιλείου Ακριβοπούλου, ο οποίος ανέδειξε τα πρόσωπα που τιμήθηκαν και πολλά άλλα, με τα οποία προικοδότησε τους διαδόχους του. Οι ίδιοι οι τιμηθέντες, με ιδιαίτερη σεμνότητα και συστολή, ευχαρίστησαν για την εξαιρετική τιμή και απέδωσαν τους καρπούς του έργου τους στην αγάπη του Θεού και του Προστάτου Αγίου Νικολάου, ο οποίος είναι πάντοτε ο εμπνευστής και συμπαραστάτης τους.

Από τη μεριά του, ο κ. Χριστοφόρος επεσήμανε ότι «η αποψινή ήταν μία εκδήλωση ποιοτικής αντίστασης. Όσο ο λαός μας έχει ποιότητα πνευματική και κρατά μέσα του τις αξίες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, ως βίωμα και εμπειρία, καμία κρίση δε φοβάται. Μόνο μία κρίση φοβάται, όταν χαλάσει ο ίδιος…»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο η #MENSA προς αναζήτηση των δυνατών μυαλών - https://t.co/FZ6DGp1Wj5 -

  • Επίθεση ιερωμένου με #βιτριόλι στη Μονή Πετράκη #βιτριόλι - https://t.co/NT8sUHQG1v -

  • Μετατίθενται για τις 10 Ιουλίου οι εκλογές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/IsjCOyNCcI -

"Αλιεύοντας" την είδηση