Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Η Θεολογία του Αποστόλου Παύλου στις Ιερατικές Συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος
Η Θεολογία του Αποστόλου Παύλου στις Ιερατικές Συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος

Η Θεολογία του Αποστόλου Παύλου στις Ιερατικές Συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος

Η Α΄ γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, για το νέο Ιεραποστολικό έτος, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18/10, στις 10π.μ., στο Θεσσαλίας.

Κεντρικό θέμα των φετινών Συνάξεων θα είναι «Η του Αποστόλου Παύλου», γύρω από το οποίο εκλεκτοί εισηγητές, Κληρικοί και λαϊκοί, από τον Πανεπιστημιακό και Εκκλ/κό χώρο, θα καταθέσουν, καθόλη τη διάρκεια του έτους, τον πλούτο των γνώσεων και της εμπειρίας τους, δίδοντας αφορμή για γόνιμο διάλογο και προβληματισμό.

Η 1η Σύναξη θα ξεκινήσει με τον καθιερωμένο Αγιασμό από τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, ο οποίος θα εκφωνήσει και την εναρκτήρια ομιλία.

Θα ακολουθήσει η 1η εισήγηση από τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Νικίας, Αρχιμ. Δανιήλ Αεράκη, με θέμα «Εισαγωγή στο βίο και στη διδασκαλία του Αποστόλου Παύλου».

Δεύτερος ομιλητής θα είναι ο Πρωτ. Γεώργιος Δορμπαράκης, ο οποπιος θα αναπτύξει το θέμα «Η των εσχάτων μέσα από τα Μυστήρια της Εκκλησίας».

Θα ακολουθήσει συζήτηση επί των εισηγήσεων και η σύνοψη των συμπερασμάτων από τον κ. Ιγνάτιο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση