Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Η Θεολογία του Αποστόλου Παύλου στις Ιερατικές Συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος
Η Θεολογία του Αποστόλου Παύλου στις Ιερατικές Συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος

Η Θεολογία του Αποστόλου Παύλου στις Ιερατικές Συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος

Η Α΄ γενική Ιερτική Σύνξη της Ιεράς , για το νέο Ιεραποστολικό έτος, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18/10, στις 10π.μ., στο Θεσσαλίας.

Κεντρικό θέμα των φετινών Συνάξεων θα είναι «Η Θεολογία του Παύλου», γύρω από το οποίο εκλεκτοί εισηγητές, Κληρικοί και λαϊκοί, από τον Πανεπιστημιακό και Εκκλ/κό χώρο, θα καταθέσουν, καθόλη τη διάρκεια του έτους, τον πλούτο των γνώσεων και της εμπειρίας τους, δίδοντας αφορμή για γόνιμο δι και προβληματισμό.

Η 1η Σύναξη θα ξεκινήσει με τον καθιερωμένο Αγιασμό από τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, ο οποίος θα εκφωνήσει και την εναρ ομιλία.

Θα ακολουθήσει η 1η εισήγηση από τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Νικίας, Αρχιμ. Δανιήλ Αεράκη, με θέμα «Εισαγωγή στο βίο και στη διδασκαλία του Παύλου».

Δεύτερος ομιλητής θα είναι ο Πρωτ. εώργιος Δορμπαράκης, ο οποπιος θα αναπτύξει το θέμα «Η πρόληψη των εσχάτων μέσα από τα Μυστήρια της Εκκλησίας».

Θα ακολουθήσει συζήτηση επί των εισηγήσεων και η σύνοψη των συμπερασμάτων από τον κ. Ιγνάτιο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση