Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού από τα Ιεροσόλυμα στον Ναό της Μεταμορφώσεως Βόλου
Τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού από τα Ιεροσόλυμα στον Ναό της Μεταμορφώσεως Βόλου

Τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού από τα Ιεροσόλυμα στον Ναό της Μεταμορφώσεως Βόλου

Τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου, του πολύτιμου υτού θησυρού της πίστεώς μας, το οποίο φυλάσσεται στο σκευοφυλάκιο του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα, θα  υποδεχθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της Τοπικής Εκκλησίας ο κλήρος και ο φιλάγιος λαός , με προεξάρχοντα τον  κ. Ιγνάτιο, την  17/9, στις 7μ.μ., στο προαύλιο του  Ιερού  αού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου.

Μετά τήν υποδοχή, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός ς, χοροστατούντος του μητροπολίτου Ελενουπόλεως Ιωακείμ, ιεράρχου της Σιωνίτιδος Εκκλησίας.

Καθημερινά, από την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου , ημέρα κατά την οποία θα  αναχωρήσει το τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου, θα τελείται το πρωί Όρθρος, , Παράκληση στον Τίμιο Σταυρό και το απόγευμα ο ς και οι Χαιρετισμοί στον Τίμιο Σταυρό. Αναλυτικά το Πρόγραμμα του ιερού Προσκυνήματος δημοσιεύεται στην της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος www.imd.gr

Κατά τη διάρκεια του προσκυνήματος o  Ιερός  αός θα παραμένει ανοικτός από τις 7π.μ. έως τη 1το μεσημέρι και από τις  4μ.μ. έως τις 9 τό βράδυ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση