Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Τα ονομαστήρια του μητροπολίτη Δημητριάδος
Τα ονομαστήρια του μητροπολίτη Δημητριάδος

Τα ονομαστήρια του μητροπολίτη Δημητριάδος

Η  νκοινώνει ότι, λόγω της σοβούσης πανδημίας, ο  Δημητριάδος  δεν θα εορτάσει, με τον καθιερωμένο τρόπο, τα ονομαστήριά του, με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου, το Σάββατο  29/1.

Την παραμονή της εορτής, στις 6.30 μ.μ., στο μητροπολιτικό παρεκκλήσιο της Αγίας Ζώνης, του εκκλ/κού ξενώνα της Άλλης Μεριάς, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του κ. Ιγνατίου,κεκλεισμένων των θυρών.

Ανήμερα της εορτής θα τελέσει την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου, τη συμμετοχή μόνον της αδελφότητος της μονής, δίχως την παρουσία προσκυνητών.

Τόσον ο Πανηγυρικός Εσπερινός, όσο και η Θεία Λειτουργία θα μεταδοθούν απ' ευθείας από  τηλεοπτικό σταθμό , το κανάλι της  Μητροπόλεως στο  και τους Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία» (104 FM) και «Μοναχική Διακονία» (87,5 FM).

14 χρόνια χωρίς Χριστόδουλο

Η  θα τιμήσει και φέτος την μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και επί εικοσιτέσσερα συναπτά έτη Ποιμενάρχου της, κυρού Χριστοδούλου, καθώς συμπληρώνονται δεκατέσσερα χρόνια από την εις Κύριον εκδημία του.

Την Παρασκευή 28/1, στον Μητροπολιτικό ναό  θα τελεστεί Θεία Λειτουργία, στο τέλος της οποίας θα ψαλεί Αρχιερατικό , προεξάρχοντος του  μητροπολίτου Δημητριάδος   Ιγνατίου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση