Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Συντηρεί τον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου στο Βόλο η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Συντηρεί τον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου στο Βόλο η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συντηρεί τον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου στο Βόλο η Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

 

Ξεκινούν από την το επόμενο διάστημα οι παρεμβάσεις για τη στήριξη και στεγανοποίηση της στέγης του Μητροπολιτικού ναού του Αγίου ικολάου του Βόλου.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας υπέγραψε τη σύμβαση του έργου ύψους 400.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της . Πρόκειται για μια συνολική παρέμβαση για την αντιμετώπιση δομικών προβλημάτων του ναού που έχει να συντηρηθεί ουσιαστικά από το 1934, όταν ολοκληρώθηκε η κατασκευή του.

«Σε συν με την αεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον μητροπολίτη Ιγνάτιο τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας προχωρούμε την υλοποίηση ενός σημαντικού θρησκευτικού έργου για την πόλη του Βόλου» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας . «Τα θρησκευτικά μνημεία πρέπει να είναι προσβάσιμα στους πολίτες και τους επισκέπτες, μέσα από ένα πλαίσιο που σέβεται την υπόστασή τους και  τονίζει τη διαλεκτική σχέση του παρελθόντος με το » προσθέτει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση