Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Συντηρεί τον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου στο Βόλο η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Συντηρεί τον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου στο Βόλο η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συντηρεί τον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου στο Βόλο η Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

 

Ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το επόμενο διάστημα οι παρεμβάσεις για τη στήριξη και στεγανοποίηση της στέγης του Μητροπολιτικού ναού του Αγίου Νικολάου του .

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπέγραψε τη σύμβαση του έργου ύψους 400.000 που χρηματοδοτείται από το της . Πρόκειται για μια συνολική παρέμβαση για την αντιμετώπιση δομικών προβλημάτων του ναού που έχει να συντηρηθεί ουσιαστικά από το 1934, όταν ολοκληρώθηκε η κατασκευή του.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο τους περιφερειακούς συμβούλους και τις μας προχωρούμε την υλοποίηση ενός σημαντικού θρησκευτικού έργου για την πόλη του » δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας . «Τα θρησκευτικά μνημεία πρέπει να είναι προσβάσιμα στους πολίτες και τους επισκέπτες, μέσα από ένα πλαίσιο που σέβεται την υπόστασή τους και  τονίζει τη διαλεκτική σχέση του παρελθόντος με το » προσθέτει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

"Αλιεύοντας" την είδηση