Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Συνέδριο Στελεχών Νεότητας της Μητροπόλεως Δημητριάδος
Συνέδριο Στελεχών Νεότητας της Μητροπόλεως Δημητριάδος

Συνέδριο Στελεχών Νεότητας της Μητροπόλεως Δημητριάδος

Το εναρκτήριο της , επί τη εισόδω στο νέο ιεραποστολικό έτος, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/9 στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Το Συνέδριο, που διοργανώνεται από το Γραφείο Νεότητας της τοπικής Εκκλησίας, θα ξεκινήσει στις 9 π.μ. με τον Αγιασμό, που θα τελέσει ο Ιγνάτιος, ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη.

Στην Α΄ Συνεδρία θα ομιλήσουν:

-Ο Αθανάσιος Στογιαννίδης, επίκουρος καθηγητής Χριστιανικής Αγωγής, μουσικολόγος στο , με θέμα: «Παιδαγωγικές κατευθύνσεις και πρακτικές για μια σύγχρονη και αποτελεσματική Ορθόδοξη κατήχηση».

-Η Πηνελόπη Μωραΐτου, - συγγραφέας, με θέμα: «Παρουσίαση των Κατηχητικών βοηθημάτων Προσχολικής, Πρώτης Σχολικής ηλικίας και Δημοτικού».

-Ο Ηλίας Λιαμής, θεολόγος – μουσικός – συγγραφέας, με θέμα: «Παρουσίαση βιβλίων Κατηχητών για Προσχολική, Πρώτη Σχολική ηλικία και ».

Στη συνέχεια, θα λειτουργήσουν έξι Βιωματικά Εργαστήρια, ενώ στη β΄ συνεδρία θα γίνει η συνοπτική των εργασιών τους και η συμβολή τους στο κατηχητικό .

Στο τέλος του συνεδρίου ο Ιγνάτιος θα τελέσει την Ακολουθία της χειροθεσίας των νέων κατηχητών και θα επιδώσει τους διορισμούς και τις βεβαιώσεις παρακολούθησης στους υπευθύ Νεότητας και στους κατηχητές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση