Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Συναυλία της Χορωδίας των Ιεροψαλτών στην Ναυτική Εβδομάδα  
Συναυλία της Χορωδίας των Ιεροψαλτών στην Ναυτική Εβδομάδα  

Συναυλία της Χορωδίας των Ιεροψαλτών στην Ναυτική Εβδομάδα  

Μνημόσυνο υπέρ του Άγνωστου Ναυτικού

Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει την Κυριακή 9/6 ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας και στο πλαίσιο της Ναυτικής Εβδομάδας 2019,  θα τελέσει Μνημόσυνο υπέρ του Αγνώστου Ναυτικού.

 

Στις 8.00 μ.μ. έμπροσθεν του ναού θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2019. Συγκεκριμένα, στις 9.00 μ.μ. η Χορωδία και η Ορχήστρα του Δημοτικού Σχολείου «Άγιος Ιωσήφ», θα παρουσιάσουν μικρό μουσικό πρόγραμμα, υπό την δ/νση της καθηγήτριας Μουσικής  Σοφίας Καγιά.

Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία της Χορωδίας του Συνδέσμου Ιεροψαλτών της  Μητροπόλεως Δημητριάδος «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης, υπό την δ/νση του πρωτοψάλτου  Δημητρίου Χατζηγεωργίου, με τίτλο «Αλεξάνδρεια είχα μπρος μου πίσω μου την Ζαγορά».

Στην Χορωδία των ιεροψαλτών θα συμπράξει η Ορχήστρα Ιωνία, υπό την καλλιτεχνική δ/νση του Νεκταρίου Δεμελή.

 Ολόκληρο το πρόγραμμα της Ναυτικής Εβδομάδος 2019 δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Δημητριάδος imd.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκινούν οι διαδικασίες δημοπράτησης του έργου κατασκευής άλλων δύο κυκλικών κόμβων στο Βόλο - https://t.co/UQIRogpGFm -

  • Πανελλαδικός Σύλλογος Εργαζομένων Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών: Όχι στην υποβάθμιση των Φ.Δ.… - https://t.co/KnTmfyem0c -

  • Διάλεξη στο ΤΜΧΠΠΑ για τον Χωρ(οταξ)ικό Σχεδιασμό - https://t.co/ipoLr4zzKz -

"Αλιεύοντας" την είδηση