Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Συνάντηση υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων-Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου
Συνάντηση υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων-Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

Συνάντηση υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων-Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κι πάσης Ελλάδς Ιερώνυμο είχε σήμερα στην Αρχιεπισκοπή ο Σταύρος Αραχωβίτης, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπουργείου.

Μετά το πέρας της εποικοδομητικής συζήτησης ο , μεταξύ άλλων, τόνισε: «Συζητήσαμε ζητήματα που απασχολούν την και άπτονται του υπουργείου μου. Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική όπως έχουμε πάντα, άλλωστε, παναγιότατε. Δρομολογήσαμε σε κάποια πράγματα τα επόμενα βήματα, πώς θα κινηθούμε».

Από την πλευρά του ο Aρχιεπίσκοπος, αφού ανέφερε ότι έχει ασχοληθεί με το θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας, την και τα προβλήματά της τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «αναζητούμε πάντοτε να ακουμπήσουμε κάπου από πλευράς πολιτείας, ώστε αυτά τα προβλήματα να βρουν λύση» και επεσήμανε ότι «ανταλλάξαμε απόψεις για γενικότερα θέματα και πιστεύουμε ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συν για κάτι που θα βοηθήσει την Εκκλησία και τον λαό μας».

Η σημερινή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον Αρχιεπίσκοπο ήταν η πρώτη με την ιδιότητα του υπουργού καθώς, όπως δήλωσε ο κ. Αραχωβίτης «έχουν προηγηθεί και άλλες με την ιδιότητα του μέλους της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης ς».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση