Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Συνάντηση μητροπολίτη  με τους δ/ντές Εκπαίδευσης Μαγνησίας
Συνάντηση μητροπολίτη  με τους δ/ντές Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Συνάντηση μητροπολίτη  με τους δ/ντές Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Τον μητροπολίτη Δημητριάδος  Ιγνάτιο επισκέφθηκαν σήμερα στο του, στο Θεσσαλίας, ο δ/ντής /θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας  Γεώργιος Πολύζος και ο δ/ντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας  Σωκράτης Σαβελλίδης.

Οι επικεφαλής των εκπαιδευτικών της επαρχίας  έλαβαν τις ευχές του   για την νέα και επιβεβαίωσαν την ακλόνητη βούληση και διάθεση της τοπικής  Εκκλησίας να σταθεί αρωγός στο εκπαιδευτικό έργο, με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Ο επίσκοπος επέδωσε στους δύο διευθυντές το μήνυμά του προς τους εκπαιδευτικούς τη Μαγνησίας, ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς και την λίστα με τους κληρικούς, που είναι εντεταλμένοι στα της περιοχής, προκειμένου να συνδράμουν στις ανάγκες που τυχόν θα προκύψουν, αναφορικά με την προσφορά πρωινού γεύματος σε απόρους μαθητές και όχι μόνο.

Συμφωνήθηκε, επίσης, να τελεστεί το μυστήριο του ευχελαίου, υπέρ υγείας των εκπαιδευτικών, την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 μ.μ., στον Μητροπολιτικό ναό Βόλου. Τέλος, τους προσέφερε από μία Καινή Διαθήκη, εις ανάμνηση της συναντήσεώς τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση