Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Συνάντηση μητροπολίτη με συντελεστές του προγράμματος “Άγιος Απόστολος Θαδδαίος”
Συνάντηση μητροπολίτη με συντελεστές του προγράμματος “Άγιος Απόστολος Θαδδαίος”

Συνάντηση μητροπολίτη με συντελεστές του προγράμματος “Άγιος Απόστολος Θαδδαίος”

Την Τρίτη 29 Μΐου 2018 κι 18.00, στις εγκαταστάσεις των παλαιών εκπαιδευτηρίων της Μητροπόλεως, όπου φιλοξενούνται οι δράσεις του Προγράμματος “Άγιος Απόστολος Θαδδαίος”, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του μητροπολίτη Δημητριάδος  Ιγνατίου, με τον υπεύθυνο του προγράμματος και γεν. αρχ. επίτροπο, αρχιμ. Μάξιμο Παπαϊωάννου, τον συντονιστή του προγράμματος  Ευστάθιο Γραμμένο και τους εκπαιδευτές.

Στη συνάντηση αυτή και ενόψει της μεγάλης εορτής λήξης της πρώτης χρονιάς, που θα γίνει την Παρασκευή 1η Ιουνίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο στα Μελισσάτικα, έγινε ο απολογοσμός της χρονιάς που πέρασε, συζητήθηκαν τα προτα που προέκυψαν και οι εκπαιδευτές έθεσαν τους προβληματισμούς τους. Επίσης αποφασίστηκε το πλάνο της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.

Ο μητροπολίτης  ευχαρίστησε όλους για την συνεισφορά τους και για το γεγονός ότι υπερέβαλαν εαυτούς ώστε η πρώτη χρονιά του προγράμματος να είναι πετυχημένη. Παράλληλα έθεσε τις προοπτικές και τις κατευθύνσεις για τη νέα χρονιά.

Καταληκτήρια του Προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος»

 

Την Παρασκευή  1/6, στις 6.30 μ.μ., στο Θεσσαλίας, θα  πραγματοποιηθεί η καταληκτήρια του φετινού σχολικού έτους του Τριετούς Προγράμματος Κοινωνικής Παρέμβασης στο Αλιβέρι και την Αγία Παρασκευή «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος», της  Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν:

·        Η θεατρική ομάδα του προγράμματος, με υπεύθυνη την  Αλίκη Κουκουμβρή

·        Η ομάδα του Brake dance του προγράμματος, με υπεύθυνο τον Αleksander  Tsara

·        Η ομάδα παραδοσιακού χορού, με υπεύθυνη την  Κατερίνα τότη

·        Η χορωδία «Δημητριάς», με υπεύθυνο τον  Βαγγέλη Μπαντελά

·        Το φωνητικό σύνολο Ζανύνθου «Θεόδωρος Καθρής Κουρκουμέλης», με υπεύθυνο τον  Π. Μαρίνο, λαμπαδάριο του  Μητροπολιτικού αού Ζακύνθου.

Τον μπουφέ θα ετοιμάσει το τμήμα μαγειρικής του προγράμματος, με υπεύθυνη την  Τριανταφυλλιά Θεοχαρίδου.

Τέλος, θα παρουσιαστεί μουσικό πρόγραμμα με ές των μουσικών τμημάτων του προγράμματος, με υπεύθυνους τους  Κωστόπουλο Στέφανο, Κουσκουρίδα Σταύρο και Χρυσόστομο Χατζηγεωργίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση