Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Στον Μητροπολιτικό ναό ο επίσκοπος Καρπασίας Χριστοφόρος
Στον Μητροπολιτικό ναό ο επίσκοπος Καρπασίας Χριστοφόρος

Στον Μητροπολιτικό ναό ο επίσκοπος Καρπασίας Χριστοφόρος

 

 

Στον Μητροπολιτικό Ιερό ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει την Κυριακή 1/10 ο Χριστοφόρος, ιεράρχης της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ο κ. Χριστοφόρος βρίσκεται στη Μητρόπολη, στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων, που διοργανώνει η και η , αφιερωμένων στη μνήμη του Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κύπρου Κυπριανού.

Για τον λόγο αυτό, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση στη μνήμη του Αρχιεπισκόπου Κυπριανού και των Μητροπολιτών Πάφου Χρυσάνθου, Κιτίου Μελετίου, Κυρηνείας Λαυρεντίου και των ανωνύμων κληρικών, προκρίτων και απλών ανθρώπων, που μαρτύρησαν στην Κύπρο τον Ιούλιο του .

Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο 30/9, στις 8μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο . Ιωνίας, ο Χριστοφόρος θα ομιλήσει με θέμα «Εθνομάρτυρας Κυπριανός – Μαρτύριο και μαρτυρία». Θα ακολουθήσει μουσικό από τη χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών «Το Εγγλεζονήσι», υπό τη δ/νση της  Στάσας Τζάλα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανανέωση συνεργασίας ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς #ΓΣΘησέαςΑγριάς - https://t.co/ymnS5snDkP -

  • Ασφαλτόστρωση της οδού Βλάχα-Βροντερό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/enhrih2H9A -

  • Χρηματοδότηση ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης σε Συκούριο και Νίκαια - https://t.co/T09JTFEuVL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση