Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Στον «Μικρό Παράδεισο» αυτή την Κυριακή
Στον «Μικρό Παράδεισο» αυτή την Κυριακή

Στον «Μικρό Παράδεισο» αυτή την Κυριακή

 Την Κυριακή 12 Μαΐου ε.έ, μετά τη Θεία Λειτουργία, «Ο Μικρός Παράδεισος», ο Πολυχώρος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, φιλοξενεί την  Βάια Μπεκιώτη Κεραμίστρια – εκπαιδεύτρια, η οποία θα συντονίσει μία δραστηριότητα για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Με αφορμή ένα παραμύθι, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν με όμορφα συναισθήματα  μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και τις βιωματικές ασκήσεις.

          Μετά την αφήγηση τα παιδιά θα γίνουν οι ήρωες του παραμυθιού και θα κατασκευάσουν μέρος της ιστορίας με χρώματα και φαντασία.

Ομιλία Εφραίμ Σιμωνοπετρίτη στην Ανάληψη

 

Στον Ιερό  Ναό  Αναλήψεως  του  Χριστού  Βόλου  τη  Δευτέρα 13  Μαΐου 2019 ο γέροντας Εφραίμ ο Σιμωνοπετρίτης θα ομιλήσει με θέμα: «Η Aνάστασις : το πιό μεγάλο γεγονός στην Ανθρώπινη  ιστορία».

Στις 6.30 το απόγευμα  θα  τελεσθεί  Πανηγυρικός  Εσπερινός καί Ιερά  Παράκληση του Αγίου Διονυσίου του  εκ  Ζακύνθου του Θαυματουργού.  Αμέσως μετά, ο λόγιος   της  Ιεράς  Μονής  Σίμωνος  Πέτρας, από το περιβόλι  της Παναγίας, θα  προσφέρει λόγο οικοδομής  και παράκλησης.

Ας  προσέλθουμε όλοι τη  Δευτέρα  13  Μαΐου το απόγευμα στον Ιερό  Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου για  να  λάβουμε την ευλογία της  Αφθάρτου  Χειρός  του  Αγίου Διονυσίου, αλλά  και  την  πνευματική ωφέλεια  από τον πάντα  θεολογικό  λόγο του Γέροντος Εφραίμ του Σιμωνοπετρίτη.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βίντεο από τα επεισόδια στην #ΑΣΟΕΕ #ΑΣΟΕΕ - https://t.co/gHj7tsqhQW -

  • Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη #ηλεκτρονικήαπάτη - https://t.co/goMa8VHFKP -

  • Συνελήφθη μητέρα στη Ν. Ιωνία γιατί δεν στέλνει τα παιδιά της σχολείο - https://t.co/OPPRrfLwTH -

"Αλιεύοντας" την είδηση