Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Στην Ι. Μ. Παναγίας Λαμπηδόνος ο Επίσκοπος Σαλώνων για τη Σύναξη των Οσίων Αγιορειτών Πατέρων
Στην Ι. Μ. Παναγίας Λαμπηδόνος  ο Επίσκοπος  Σαλώνων  για τη Σύναξη των Οσίων Αγιορειτών Πατέρων

Στην Ι. Μ. Παναγίας Λαμπηδόνος ο Επίσκοπος Σαλώνων για τη Σύναξη των Οσίων Αγιορειτών Πατέρων

Με λαμπρότητα και σε κατάνυξης εορτάστηκε κι εφέτος πανηγυρικά στη Μητρόπολη η Σύναξη των Οσίων Αγιορειτών Πατέρων, στην Παναγίας Λαμπηδόνος, στη του Πηλίου.

Της Ιεράς Πανηγύρεως, προεξήρχε ο Επίσκοπος Σαλώνων κ. Αντώνιος.

Να σημειωθεί ότι κατά τον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό, έλαβε χώρα και η επί διασαλεύσει Αγίας Τραπέζης, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής, από τον κ.Αντώνιο.

Ανήμερα της εορτής κατά την πανηγυρική , ο Θεοφιλέστατος στο κήρυγμά του, ανέλυσε τα θεολογικά νοήματα της Ευαγγελικής περικοπής της ημέρας.

Προ της απολύσεως, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη και Αλμυρού κ.Ιγνάτιο για την να ιερουργήσει και να συμμετάσχει στη λαμπρά πανήγυρη.

Ο κ.Αντώνιος ευχαρίστησε θερμά τον Καθηγούμενο Αρχιμ. Επιφάνιο Δημητρίου, για την πρόσκλησή του και τον συνεχάρη για το έργο που επιτελεί, αναφερόμενος στις αναστήλωσης της Ιεράς Μονής, καθώς και τον πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως, Αρχιμ. Δαμασκηνό Κιαμέτη για την παρουσία του, καθώς και τους ιερείς που συλλειτούργησαν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

  • Αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Ξυνόβρυσης #ΤΚΞυνόβρυσης - https://t.co/SCP4MNIFLT -

  • Ποσό 106 εκ. ευρώ από τους #ΚΑΠ στους Δήμους της Μαγνησίας #ΚΑΠ - https://t.co/Z0nlDVcftk -

"Αλιεύοντας" την είδηση