Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Στη Ν. Ιωνία αντίγραφο της Παναγίας Άνω Ξενιάς
Στη Ν. Ιωνία αντίγραφο της Παναγίας Άνω Ξενιάς

Στη Ν. Ιωνία αντίγραφο της Παναγίας Άνω Ξενιάς

Β΄ Χαιρετισμοί 

 

 

            Η ακολουθία της 2ης Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου θα ψαλεί την Παρασκευή 22/3 στους Ιερούς Ναούς και στις Ιερές της τοπικής Εκκλησίας.

 

Ο μητροπολίτης   Ιγνάτιος θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου, στις 7.00 μ.μ.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Βόλου, στις 6.30 μ.μ., στην Ακολουθία των Χαιρετισμών θα ψάλει η χορωδία ψαλτριών «Αι Άδουσαι», υπό τη διεύθυνση της Σέβης Μαζέρα.

Β΄ Ακολουθία Χαιρετισμών

Εν τω μεταξύ, κάθε Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα τελείται 2η Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, για τους εργαζομένους, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου , στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού και στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας.

Η Β΄ Ακολουθία θα ξενικά στις 9.00  και θα απολύει στις 10.15 μ.μ.

Στην Ν. Ιωνία αντίγραφο της Παναγίας Άνω Ξενιάς

Στις 7.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Ν. Ιωνίας, θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος Παναγίας Ξενιάς, προερχόμενης από την ανδρώα ομώνυμη Ιερά Μονή της τοπικής  Εκκλησίας.

Την Ιερά Εικόνα θα κομίσει ο ηγούμενος της Μονής αρχιμ. Νεκτάριος Υφαντίδης, ο οποίος θα τελέσει την ακολουθία των Χαιρετισμών και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Στις 9.15 μ.μ. θα ξεκινήσει Ιερά Αγρυπνία.

            Το Σάββατο 23/3 θα τελεστεί Θεία Λειτουργία, στις 5.00 μ.μ. ο πανηγυρικός Εσπερινός και στις 6.00 μ.μ. θα ακολουθήσει εορταστική των κατηχητικών σχολείων της ενορίας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Την Κυριακή 24/3 θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία και αμέσως μετά η ιερά Εικόνα θα επιστρέψει στην Μονή της Άνω Ξενιάς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αιτήσεις για μόνιμες θέσεις καθηγητών στη Μαγνησία #ΑΣΕΠ - https://t.co/S1QrObMjZk -

  • Εμβόλια mRNA: Επηρεάζουν τη γονιμότητα; #ΕμβόλιαMRNA - https://t.co/y2tpaHGGDm -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Τσέχος επιτελικός μέσος Φίλιπ Χάσεκ #ΦίλιπΧάσεκ - https://t.co/nFgNXVwQHm -

"Αλιεύοντας" την είδηση