Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Στη χειροτονία του νέου επισκόπου Ωρεών Φιλοθέου, ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας
Στη χειροτονία του νέου επισκόπου Ωρεών Φιλοθέου, ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας

Στη χειροτονία του νέου επισκόπου Ωρεών Φιλοθέου, ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας

Στη χειροτονί του νέου επισκόπου Ωρεών Φιλοθέου που τελέστηκε σήμερ, Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών, παρευρέθη ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης ς – Στερεάς ς Νικόλαος .

Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο   Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος , και συλλειτούργησαν ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος, του , του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και της Εκκλησίας Κρήτης.

Οι επίσκοποι που παρευρέθησαν με διοικητικά και ποιμαντικά καθήκοντα στην χωρική αρμοδιότητα  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ς – Στ. ς ήταν ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου , ο μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων Χρυσόστομος,  ο μητροπολίτης Καρπενησίου  Γεώργιος και ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας  Γεώργιος.

Ο συντονιστής, συνομίλησε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις και αγαστή συνεργασία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση