Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Στη χειροτονία του νέου επισκόπου Ωρεών Φιλοθέου, ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας
Στη χειροτονία του νέου επισκόπου Ωρεών Φιλοθέου, ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας

Στη χειροτονία του νέου επισκόπου Ωρεών Φιλοθέου, ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας

Στη χειροτονία του νέου επισκόπου Ωρεών Φιλοθέου που τελέστηκε σήμερα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών, παρευρέθη ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος Ντίτορας.

Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο   Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, και συλλειτούργησαν ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος, του Οικουμενικού Πατριαρχείου, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και της Εκκλησίας Κρήτης.

Οι επίσκοποι που παρευρέθησαν με διοικητικά και ποιμαντικά καθήκοντα στην χωρική αρμοδιότητα  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας ήταν ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος, ο μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων Χρυσόστομος,  ο μητροπολίτης Καρπενησίου  Γεώργιος και ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας  Γεώργιος.

Ο συντονιστής, συνομίλησε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις και αγαστή συνεργασία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανήγυρη της Μεταμορφώσεως στον Βόλο - https://t.co/k48UO6enOJ -

  • Κοινή επιστολή στο ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ  των γεωπόνων παραρτήματος Κ. Ελλάδος - https://t.co/sgJOLxJD2j -

  • Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία στη βαμβακοκαλλιέργεια - https://t.co/ugK6rtxNL1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση