Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Σε εξέλιξη ο Έρανος Αγάπης 2018
Σε εξέλιξη ο Έρανος Αγάπης 2018

Σε εξέλιξη ο Έρανος Αγάπης 2018

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο Έρανος Αγάπης 2018 της τοπικής Εκκλησίας, ο οποίος θα διαρκέσει όλο το ιερό Δωδεκαήμερο. Ομάδες εθελοντριών από τις ενορίες επισκέπτονται τις και τα καταστήματα, υποβάλλοντας την παράκληση της Μητροπόλεως για την οικονομική στήριξη του μεγάλου κοινωνικού και φιλανθρωπικού της έργου, την περίοδο των Χριστουγέννων και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, με τη όλων, ο φετινός Έρανος της Αγάπης θα ενισχύσει το πρόγραμμα: προσφοράς 2.000 μερίδων φαγητού σε απόρους, καθημερινά, φιλοξενίας ηλικιωμένων στο γηροκομείο Καναλίων, υποτροφιών σε φοιτητές, καθημερινού φαγητού σε τρία ιδρύματα της πόλης, προσφοράς τροφίμων και οικονομικών βοηθημάτων σε απόρους από το Κέντρο Συμπαραστάσεως Οικογενείας, υλικής συμπαράστασης και οικονομικής ενίσχυσης για τους φυλακισμένους, διά του Σ.Σ.Κρατουμένων «Ο Εσταυρωμένος», προσφοράς φαρμάκων, πολλαπλής στήριξης στην κοινωνικοποίηση των ΡΟΜΑ του Αλιβερίου κ. άλ.

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας, ο φετινός Έρανος Αγάπης θα αποδείξει ότι οι Έλληνες μπορούμε ενωμένοι να προσφέρουμε ελπίδα, αγάπη, συμπαράσταση σε συνανθρώπους μας, που μας έχουν πραγματικά ανάγκη.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καθαρισμός της ακτογραμμής Μηλίνας   #ακτογραμμήΜηλίνας - https://t.co/6GwCinwyeO -

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού μεταξύ Kαλών Νερών και Βυζίτσας - https://t.co/14mkwWWz5k… -

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

"Αλιεύοντας" την είδηση