Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Σε εκπαιδευτική ημερίδα τα στελέχη του Βρεφονηπιακού Σταθμού
Σε εκπαιδευτική ημερίδα τα στελέχη του Βρεφονηπιακού Σταθμού

Σε εκπαιδευτική ημερίδα τα στελέχη του Βρεφονηπιακού Σταθμού

Οι εκπαιδευτικοί του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού η «Μεταμόρφωση» επισκέφθηκαν (20/2) το Μουσείο Παιδικής Τέχνης και παρακολούθησαν ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με αφορμή την έκθεση «Μόνος ή Μοναδικός; διαφορετικότητα & ρατσισμός» και με την υποστήριξη του Προγράμματος We are all Citizens.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, μέσα από το ετήσιο πρόγραμμα «Οι Μεγάλοι Ζωγράφοι στη μικρή ζωή μας», παρουσίασαν σε συναδέλφους πώς δούλεψαν με τα παιδιά το θέμα της διαφορετικότητας, με οδηγό τη Μουσειοσκευή -κινητό εκπαιδευτικό πρόγραμμα “η Διαφορετικότητα μέσω της Τέχνης”, που δανείζει το Μουσείο στους φορείς της περιφέρειας.

Να σημειωθεί πως ο Βρεφονηπιακός Σταθμός συνεργάζεται με το Μουσείο από αρχές Ιανουαρίου, μέσα από τα κινητά εκπαιδευτικά προγράμματα, στηρίζοντας έτσι το ετήσιο πρόγραμμα του, το οποίο και θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος ευχαριστεί θερμά το Μουσείο παιδικής Τέχνης για την πρόσκληση του και την άψογη φιλοξενία του.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

  • #Κολωνός: Συνελήφθησαν ακόμη 7 άτομα για την υπόθεση μαστροπείας #Κολωνός - https://t.co/q28LAXTTPO -

  • Πρόγραμμα Επιστημονικής Ελληνογαλλικής Συνεργασίας #ΙΚΥ - https://t.co/yxJrtuteta -

"Αλιεύοντας" την είδηση