Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πρωτοχρονιά στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Πρωτοχρονιά στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Σειρά λατρευτικών εκδηλώσεων, με αφορμή την είσοδό μας στο νέο έτος 2016, διοργανώνει η Τοπική Εκκλησία.

Οι εκ θα πραγματοποιηθούν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

31 Δεκεμβρίου 2015

Ευλογία Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Στις 12 μ. θα λάβει χώρα στον Μητροπολιτικό Ιερό αό Βόλου η ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας από τον Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, παρουσία του ιερού κλήρου, των Αρχών και του λαού.

Μέγας Εσπερινός Μεγάλου Βασιλείου

Στις 6.00 μ.μ. στον Ιερό αό Αγίου Βασιλείου Βόλου θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, επί τη μνήμη του Μεγάλου Πατρός της Εκκλησίας μας, χοροστατούντος του κ. Ιγνατίου.


Ιερά Αγρυπνία στην Ανάληψη

Στις 9.00 μ.μ. θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, στο τέλος της οποίας θα ευλογηθεί η Βασιλόπιτα της ς. Η Αγρυπνία θα απολύσει στις 12.30 π.μ.

Υποδοχή νέου Έτους στον Άγιο Δημήτριο

Από τις 11μ.μ. έως τις 12.15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή του νέου έτους στον Ιερό Ναό Βόλου, χοροστατούντος του Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου.

Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2016

στον Άγιο Βασίλειο Βόλου

Από τις 7.30 έως τις 10.30 π.μ. στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου θα τελεστεί η , ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Δοξολογία επί τω Νέω Έτει

Στις 11.30 π.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Βόλου θα τελεστεί η επίσημη Δοξολογία επί τω Νέω Έτει, χοροστατούντος του κ. Ιγνατίου, παρουσία των Αρχών και του πιστού λαού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση