Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους
Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους

Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους

 

 

Εξαήμερη προσκυνηματική στους Αγίους Τόπους θα πραγματοποιήσει η Μητρόπολη Δημητριάδος & Αλμυρού από την Πέμπτη 21 Ιουλίου έως την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022.

Το του προσκυνήματος στους Αγίους Τόπους θα περιλαμβάνει προσκύνημα στον Πανίερο ναό της Αναστάσεως, στον Πανάγιο Τάφο του Κυρίου , στον φρικτό Γολγοθά, στον Τάφο της Παναγίας στη Γεσθημανή, στο Σπήλαιο της Βηθλεέμ, στο Όρος Θαβώρ, στη Ναζαρέτ και στην Κανά, στο Σαραντάριο Όρος, στη Βηθανία και στην Ιεριχώ, στον Ιορδάνη ποταμό, και στο Ὀρος των Ελαιών.

Μετά από δύο χρόνια απαγορεύσεως των προσκυνηματικών εκδρομών, λόγω της πανδημίας του κορωναϊού, η   Μητρόπολη, προσφέρει και πάλι την ευλογημένη ευκαιρία στους πιστούς της να επισκεφθούν τους Αγίους Τόπους και να προσκυνήσουν τα Πανάγια Προσκυνήματα της Σιωνίτιδος Εκκλησίας, βιώνοντας την μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία της μεταβάσεως στο ιερότερο σημείο της γης, όπου γεννήθηκε, δίδαξε, θαυματούργησε, σταυρώθηκε και αναστήθηκε ο Κύριος  Ιησούς Χριστός.

Πληροφορίες  και  κρατήσεις  θέσεων  στο  Βιβλιοπωλείο  της   Μητροπόλεως ο “ΛΥΧΝΟΣ “,  τηλ. 24210-32916.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα των διαφημιστών για κατάργηση της εισφοράς διαδικτύου υπέρ #ΕΔΟΕΑΠ… - https://t.co/TSZJt7zjiz -

  • Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/5rl2pTkhCr -

  • OI #Locomondo στην παραλία Καλλιφτέρη της Αφήσσου - https://t.co/ASPs4nEVaP -

"Αλιεύοντας" την είδηση