Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Προσφορά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου από την ΙΜΔ
Προσφορά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου από την ΙΜΔ

Προσφορά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου από την ΙΜΔ

Σε μία πρωτοβουλία, που αφορά στην οδική ασφάλεια των παιδιών, προέβη σήμερα η τοπική Εκκλησία. Συγκεκριμένα, σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο 10ο Σχολείο . Ιωνίας, στο Αλιβέρι, ο μητροπολίτης Ιγνάτιος προσέφερε στους ές είκοσι (20) παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου και ένα (1) κράνος μοτοσυκλέτας, συμβάλλοντας, με τον τρόπο αυτό, στην διαμόρφωση σωστής οδηγικής και κυκλοφοριακής αγωγής τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συν με την Αστυνομική Δ/νση (τμήμα τροχαίας) και την Δ/νση 1θμιας Εκπαίδευσης και κατά την διάρκειά της, εκπρόσωποι της τροχαίας έκαναν σχετική επίδειξη για την ορθή χρήση των παιδικών καθισμάτων.

Την πρωτοβουλία αυτή της Μητροπόλεως χαιρέτησαν ο δΔ/ντής του 10ου Δημ. Σχολείου . Ιωνίας Αναστάσιος Γούκος, ο Αστυνομικός Δ/ντής Μαγνησίας Βασίλειος Μαρκογιαννάκης και ο Δ/ντής Α'/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Γεώργιος Πολύζος.

Στην σύντομη ομιλία του ο επίσκοπος επεσήμανε ότι «σήμερα κάνουμε το ελάχιστο για τα παιδιά μας, γνωρίζοντας ότι κάθε που προστατεύουμε είναι για εμάς ο ίδιος ο Χριστός». Εξήρε δε το πνεύμα συνς μεταξύ των φορέων της πόλης, που έχει ως αποτέλεσμα εκδηλώσεις σαν κι αυτήν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση