Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Προσφορά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου από την ΙΜΔ
Προσφορά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου από την ΙΜΔ

Προσφορά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου από την ΙΜΔ

Σε μία πρωτοβουλία, που αφορά στην οδική ασφάλεια των παιδιών, προέβη σήμερα η τοπική Εκκλησία. Συγκεκριμένα, σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας, στο Αλιβέρι, ο μητροπολίτης Ιγνάτιος προσέφερε στους μαθητές είκοσι (20) παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου και ένα (1) κράνος μοτοσυκλέτας, συμβάλλοντας, με τον τρόπο αυτό, στην διαμόρφωση σωστής οδηγικής και κυκλοφοριακής αγωγής τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αστυνομική Δ/νση Μαγνησίας (τμήμα τροχαίας) και την Δ/νση 1θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και κατά την διάρκειά της, εκπρόσωποι της τροχαίας Βόλου έκαναν σχετική επίδειξη για την ορθή χρήση των παιδικών καθισμάτων.

Την πρωτοβουλία αυτή της Μητροπόλεως χαιρέτησαν ο δΔ/ντής του 10ου Δημ. Σχολείου Ν. Ιωνίας Αναστάσιος Γούκος, ο Αστυνομικός Δ/ντής Μαγνησίας Βασίλειος Μαρκογιαννάκης και ο Δ/ντής Α’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Γεώργιος Πολύζος.

Στην σύντομη ομιλία του ο επίσκοπος επεσήμανε ότι «σήμερα κάνουμε το ελάχιστο για τα παιδιά μας, γνωρίζοντας ότι κάθε παιδί που προστατεύουμε είναι για εμάς ο ίδιος ο Χριστός». Εξήρε δε το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των φορέων της πόλης, που έχει ως αποτέλεσμα εκδηλώσεις σαν κι αυτήν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το σχέδιο της Κομισιόν για το προσφυγικό – Όλες οι αλλαγές - https://t.co/gUqnJzr1uC -

  • Μασάζ στον Ερντογάν: «Κρίσιμες οι διερευνητικές με την Ελλάδα» - https://t.co/PMU6bPBf0Z -

  • Κορωνοϊός: 358 νέα κρούσματα, πέντε θάνατοι - https://t.co/CTFa9de2xs -

"Αλιεύοντας" την είδηση