Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Προχωρούν οι εργασίες συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Προχωρούν οι εργασίες συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Προχωρούν οι εργασίες συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται το έργο της συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου του Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το επόμενο διάστημα ξεκινούν σημαντικές παρεμβάσεις για τη στήριξη και στεγανοποίηση της στέγης του Μητροπολιτικού Ναού καθώς δόθηκε η έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή για την υπογραφή της σύμβασης του έργου προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.

Πρόκειται για μια συνολική παρέμβαση για την αντιμετώπιση δομικών προβλημάτων του ναού που έχει να συντηρηθεί ουσιαστικά από το 1934, όταν ολοκληρώθηκε η κατασκευή του.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους, τις υπηρεσίες μας και την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος υλοποιούμε το επόμενο διάστημα ένα σημαντικό έργο για την πόλη του Βόλου. Σε συνεργασία με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιγνάτιο συντηρούμε ένα ιστορικό ναό της πόλης του Βόλου» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρεκκλήσιο του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης θα ανεγερθεί στην Ν. Ιωνία Μαγνησίας - https://t.co/uQ4ko3ztLO -

  • Μυστηριώδεις παρενέργειες της COVID-19 στον εγκέφαλο - https://t.co/BD9Va6s8Rx -

  • - https://t.co/iGfnaC2SYq -

"Αλιεύοντας" την είδηση