Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Προχωρούν οι εργασίες συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Προχωρούν οι εργασίες συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Προχωρούν οι εργασίες συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται το της συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου του Βόλου από την Περιφέρεια ς. Το επόμενο διάστημα ξεκινούν σημαντικές παρεμβάσεις για τη στήριξη και στεγανοποίηση της στέγης του Μητροπολιτικού Ναού καθώς δόθηκε η έγκριση από την Επιτροπή για την υπογραφή της σύμβασης του υ προϋπολογισμού 400.000 .

Πρόκειται για μια συνολική παρέμβαση για την αντιμετώπιση δομικών προβλημάτων του ναού που έχει να συντηρηθεί ουσιαστικά από το 1934, όταν ολοκληρώθηκε η κατασκευή του.

«Σε με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους, τις υπηρεσίες μας και την Ιερά Μητρόπολη υλοποιούμε το επόμενο διάστημα ένα σημαντικό έργο για την πόλη του Βόλου. Σε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιγνάτιο συντηρούμε ένα ιστορικό ναό της πόλης του Βόλου» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης ς Κώστας Αγοραστός.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση