Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Προχωρούν οι εργασίες συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Προχωρούν οι εργασίες συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Προχωρούν οι εργασίες συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε τροχιά υλος εισέρχεται το της συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου ικολάου του Βόλου από την Θεσσαλίας. Το επόμενο διάστημα ξεκινούν σημαντικές παρεμβάσεις για τη στήριξη και στεγανο της στέγης του Μητροπολιτικού αού καθώς δόθηκε η έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή για την υπογραφή της σύμβασης του υ προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.

Πρόκειται για μια συνολική παρέμβαση για την αντιμετώπιση δομικών προβλημάτων του ναού που έχει να συντηρηθεί ουσιαστικά από το 1934, όταν ολοκληρώθηκε η κατασκευή του.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. , τους περιφερειακούς συμβούλους, τις υπηρεσίες μας και την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος υλοποιούμε το επόμενο διάστημα ένα σημαντικό έργο για την πόλη του Βόλου. Σε συνεργασία με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιγνάτιο συντηρούμε ένα ιστορικό ναό της πόλης του Βόλου» τόνισε σε του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση