Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Παρουσίαση βιβλίου για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο
Παρουσίαση βιβλίου για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

Παρουσίαση βιβλίου για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

Η Μητρόπολη Δημητριάδος, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 11 χρόνων από την εις Κύριον εκδημία του Μακαριστού Ποιμενάρχου, Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου, του από Δημητριάδος, διοργανώνει εκδήλωση – παρουσίαση του βιβλίου του παλαιμάχου διδασκάλου Αρχοντή Παντελόπουλου, με τίτλο «Μακαριστέ Χριστόδουλε, ευλογείτε…».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019, στις 7.00 μ.μ. στο Πν. Κέντρο της Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή).

Για το βιβλίο θα ομιλήσουν:

Ο κ. Κωνσταντίνος Λιάπης, λαογράφος – ιστορικός

Ο Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, Ιεροκήρυκας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Νικόλαος Τσούκας, γεν. γραμματέας του Φορέα Πολιτισμού της τοπικής Εκκλησιάς «Μαγνήτων Κιβωτός, για την διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» και θα κλείσει ο μητροπολίτης Ιγνάτιος.

Το βιβλίο του κ. Παντελόπουλου θα πωλείται στο Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως Δημητριάδος «Ο Λύχνος» (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή) και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Σίτισης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία Μιχ. Μιτζικού- Δωροθέας Κολυνδρίνη για υλοποίηση έργων στην περιοχή του Ν. Πηλίου - https://t.co/HBlBjvgZDM -

  • Παραδίδεται σε έξι μήνες το κλειστό γυμναστήριο Ζαγοράς-Μουρεσίου #ΚλειστόΓυμναστήριο - https://t.co/zBD44puA4r -

  • Δεμένα τα πλοία την Τετάρτη 3 Ιουλίου σε όλη τη χώρα - https://t.co/0ur5Xbcqcr -

"Αλιεύοντας" την είδηση