Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Παρουσίαση της δράσης του Ορθόδοξου Κινήματος Νεολαίας στο Σύνδεσμο Νέων Μ. Δημητριάδος
Παρουσίαση της δράσης του Ορθόδοξου Κινήματος Νεολαίας στο Σύνδεσμο Νέων Μ. Δημητριάδος

Παρουσίαση της δράσης του Ορθόδοξου Κινήματος Νεολαίας στο Σύνδεσμο Νέων Μ. Δημητριάδος

 

Στον απόηχο του συνεδρίου «Πολιτική, Κοινωνία και Πολιτισμός στην Ορθόδοξη θεολογία στην εποχή της παγκοσμιος», ο Fadi Nasr από τον Λίβανο συναντήθηκε την Τετάρτη 12/2 με τα μέλη του Συνδέσμου έων  Μ. Δημητριάδος στην έδρα του Συνδέσμου στο νεανικό .

Ο κ. Nasr παρουσίασε την ιστορία και τη δράση του Ορθόδοξου Κινήματος εολαίας της Εκκλησίας του Πατριαρχείου της Αντιοχείας, του οποίου σήμερα είναι γενικός . Ξεχωριστή υπήρξε συμμετοχή των νέων, ενώ ακολούθησε εκτενής και ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Το Ορθόδοξο Κίνημα Νεολαίας είναι ένας οργανισμός λαϊκής βάσης, που συνέβαλε στην αναγέννηση της Εκκλησίας της Αντιοχείας από το 1943 έως σήμερα, με ποικίλες μεταρρυθμίσεις στη , τόσο στον χώρο των μοναστηριών, όσο και στις ενορίες, σε επίπεδο θεολογικό, πνευματικό, κοινωνικό και στο χώρο της ς. Έχει αρχίσει, επίσης, προγράμματα ς και υγειονομικής περίθαλψης σε ολόκληρο τον Λίβανο και τη , ανταποκρινόμενο στις ανθρωπιστικές εκκλήσεις, μετά την καταστροφή των χωρών αυτών από τον πόλεμο.

"Αλιεύοντας" την είδηση