Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Παρουσίαση νέου εκπαιδευτικού προγράμματος του Βρεφονηπιακού Σταθμού της ΙΜΔ
Παρουσίαση νέου εκπαιδευτικού προγράμματος του Βρεφονηπιακού Σταθμού της ΙΜΔ

Παρουσίαση νέου εκπαιδευτικού προγράμματος του Βρεφονηπιακού Σταθμού της ΙΜΔ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η του εκπαιδευτικού προγράμματος του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μητροπόλεως στην κατάμεστη αίθουσα του Πν. Κέντρου.

Ο δ/ντής του Σταθμού  Δημήτριος Σουλιώτης αναφέρθηκε στα 20 χρόνια λειτουργίας του Σταθμού, υπό την σκέπη της Μητροπόλεως και διαβεβαίωσε τους γονείς ότι, φεύγοντας από τον Σταθμό, τα τους θα είναι έτοιμα και γερά θεμελιωμένα για την παραπέρα πορεία τους.

Στην συνέχεια, οι παιδαγωγοί ανέλυσαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί κατά την διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς. Ένα πρόγραμμα που προσφέρει σωστό ξεκίνημα στις αυριανές προσωπικότητες, βασισμένο στις κρυστάλλινες αρχές, αξίες και ιδανικά της πίστεώς μας. Παράλληλα, παρουσίασαν και το νέο ετήσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, με θέμα «Αγαπώ την πόλη μου».

Την έκλεισε ο της Μητροπόλεως αρχιμ. Κιαμέτης, ο οποίος τόνισε τον σημαντικό ρόλο που παίζει στην των παιδιών, τόσο η των εκπαιδευτικών, όσο και των γονέων με το .

Ευχαρίστησε το προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά, αλλά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Βρεφονηπιακό Σταθμό και στην Τοπική Εκκλησία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση