Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Παρουσίαση Ετήσιου Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Βρεφονηπιακού Σταθμού της ΙΜΔ
Παρουσίαση Ετήσιου Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Βρεφονηπιακού Σταθμού της ΙΜΔ

Παρουσίαση Ετήσιου Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Βρεφονηπιακού Σταθμού της ΙΜΔ

Παιχνίδι, κομμάτι Ιστορίας και Πολιτισμού    

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ., στην ανακαινισμένη αυλή του Βρεφονηπιακού Σταθμού – Νηπιαγωγείου της  Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μεταμόρφωση» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του Ετήσιου Εκπαιδευτικού Προγράμματος για το σχολικό έτος 2019 – 2020, με τίτλο «Παιχνίδι, κομμάτι Ιστορίας και Πολιτισμού». Ένα πρόγραμμα που στόχος του είναι να μάθουν τα παιδιά ιστορικά την εξέλιξη του παιχνιδιού μέσα στην πάροδο του χρόνου, γνωρίζοντας παράλληλα στοιχεία της ιστορίας και του πολιτισμού μας. Το παιχνίδι είναι ένα εξαιρετικό μέσο αγωγής των παιδιών, αρκεί να μάθουν να παίζουν.

 

Πλήθος γονέων παρακολούθησε την εκδήλωση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Την έναρξή της σήμανε ο διευθυντής του Σταθμού   Δημήτριος Σουλιώτης, καλωσορίζοντας το κοινό και ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες και ιδιαίτερα τον πρωτοσύγκελλο π.Δαμασκηνό, ο οποίος είναι αρωγός του έργου που επιτελείται καθημερινά. Στη συνέχεια το εκπαιδευτικό προσωπικό, με απεριόριστο ενθουσιασμό, μίλησε στους γονείς που παρευρέθηκαν για τις δράσεις του Σταθμού, τις δραστηριότητές του, το πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί, τις συνεργασίες που συνάπτουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς και τους στόχους που θέτουν για τα παιδιά τους.

Την εκδήλωση έκλεισε ο πρωτοσύγκελλος της Ι. Μ. Δημητριάδος π.Δαμασκηνός Κιαμέτης, ο οποίος ευχαρίστησε   τους γονείς για την επιλογή τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν  σε έναν εκκλησιαστικό Παιδικό Σταθμό, δηλώνοντας την πρόθεσή του να είναι η τοπική εκκλησία η εγγύηση ότι δεν θα διαψευστούν ποτέ για αυτή τους την επιλογή. Τόνισε πως υπάρχει η ευθύνη, η δέσμευση όχι να προωθείται το δεδομένο, αλλά κάθε φορά να γίνεται ένα βήμα παρακάτω με τη χάρη και την ευλογία του Θεού, ορίζοντας τους ίδιους τους γονείς κριτές σε όλη αυτή τη διαδικασία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άμεσες νομοθετικές ρυθμίσεις για τη δόμηση στο Πήλιο ζητά ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου - https://t.co/4SlIwMWACr -

  • Συνελήφθη στην Σκιάθο μετά από καταδίκη στη Θεσσαλονίκη   - https://t.co/IdOYTWLRbm -

  • Συνεργασία 30ού Δ. Σχ. Βόλου με το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Π. Θ. - https://t.co/dFiwX5xkhz -

"Αλιεύοντας" την είδηση