Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Παρουσιάζονται στην Αθήνα βιβλία του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και του Μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου
Παρουσιάζονται στην Αθήνα βιβλία του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και του Μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου

Παρουσιάζονται στην Αθήνα βιβλία του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και του Μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου

Στο πλαίσιο της 4ης Έκθεσης Ορθοδόξου – Χριστιανικού Βιβλίου, που, που διοργανώνεται στο CARAVEL στην Αθήνα, από 14 έως 16/11, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα παρουσιάσει δύο πολύ σημαντικές εκδόσεις της.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 15/11, στις 7.00 μ.μ. θα παρουσιαστεί ο 5ος Τόμος των Έργων του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, με τίτλο «Αρθρογραφία Β΄», που εξέδωσαν η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και οι εκδόσεις «Ακρίτας».

Το θα παρουσιάσουν ο Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος & Υμηττού κ. Δανιήλ και ο δημοσιογράφος Γεώργιος Παπαθανασόπουλος.

Πρόκειται για καρπό της πολυετούς ς και επιμέλειας του Αρχιμ. Επιφανίου Οικονόμου, πνευματικού τέκνου του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου, που αποσκοπεί στην ανάδειξη του άγνωστου στους πολλούς συγγραφικού υ του Μακαριστού Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Αμέσως μετά, στις 8.15 μ.μ. θα παρουσιαστεί από τις εκδόσεις «Αρχονταρίκι», το νέο του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, με τίτλο «Πίσω από τα καθημερινά».

Το θα παρουσιάσουν ο Πρωτ. Αδαμάντιος Αυγουστίδης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο κ. Ηλίας Λιαμής, Θεολόγος – Μουσικός και ο Δρ Φιλοσοφίας κ. Δημήτριος . Την θα συντονίσει ο εκδότης ικόλαος Σαμπαζιώτης και θα κλείσει ο κ. .

Παράλληλα, στον χώρο της Εκθέσεως θα γίνεται θα εκτίθενται και τα βιβλία της Εκδοτικής Δημητριάδος.

EJOFYLLO.qxd

EJOFYLLO.qxd

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση