Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Μητρόπολη Δημητριάδος &Αλμυρού
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Μητρόπολη Δημητριάδος &Αλμυρού

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Μητρόπολη Δημητριάδος &Αλμυρού

Πέντε λατρευτικές εκ, επί τη υποδοχή του νέου χρόνου, θα πραγματοποιηθούν στη Μητρόπολη το Σάββατο 31/12, παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το   πρόγραμμα έχει ως εξής:

Στις 12 μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό αό Αγίου Νικολάου Βόλου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ευλογίας της Βαπιττας της Τοπικής μας Εκκλησίας, από τον   Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο, παρουσία των Αρχών, των στελεχών του εκκλ/κού υ και του ευλαβούς λαού μας.

Στις 6.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, χοροσταστούντος του  κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 9.00 μ.μ., στους Ιερούς Ναούς Αναλήψεως του Χριστού και Αγίας Βόλου, θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στις 12.30 π.μ.

Στις 11.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου, θα ψαλεί σύντομος ς και στις 12 ακριβώς η Δοξολογία, επί τω νέω έτει, χοροστατούντος του  Μητροπολίτου   Ιγνατίου.

Σκοπός των ως άνω λατρευτικών εκδηλώσεων είναι η υποδοχή του νέου έτους, σε κλίμα προσευχής και ς, μακριά από ανούσιες κοσμικότητες, μέσα στο ευχαριστιακό της λειτουργικής ς της Εκκλησίας .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση