Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Μητρόπολη Δημητριάδος &Αλμυρού
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Μητρόπολη Δημητριάδος &Αλμυρού

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Μητρόπολη Δημητριάδος &Αλμυρού

Πέντε λατρευτικές εκδηλώσεις, επί τη υποδοχή του νέου χρόνου, θα πραγματοποιηθούν στη Μητρόπολη το Σάββατο 31/12, παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το   πρόγραμμα έχει ως εξής:

Στις 12 μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ευλογίας της Βασιλόπιττας της Τοπικής μας Εκκλησίας, από τον   Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο, παρουσία των Αρχών, των στελεχών του εκκλ/κού έργου και του ευλαβούς λαού μας.

Στις 6.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροσταστούντος του  κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 9.00 μ.μ., στους Ιερούς Ναούς Αναλήψεως του Χριστού και Αγίας Άννης Βόλου, θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στις 12.30 π.μ.

Στις 11.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου, θα ψαλεί σύντομος Εσπερινός και στις 12 ακριβώς η Δοξολογία, επί τω νέω έτει, χοροστατούντος του  Μητροπολίτου   Ιγνατίου.

Σκοπός των ως άνω λατρευτικών εκδηλώσεων είναι η υποδοχή του νέου έτους, σε κλίμα προσευχής και περισυλλογής, μακριά από ανούσιες κοσμικότητες, μέσα στο ευχαριστιακό περιβάλλον της λειτουργικής ζωής της Εκκλησίας .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποτελέσματα Ετήσιων Προαγωγικών Εξετάσεων στο SGT Kempo - https://t.co/JLckhoexO8 -

  • Κάλεσμα σε συγκέντρωση καταδίκης του ν/σ για τον περιορισμό των διαδηλώσεων - https://t.co/xKMKDjZ2j8 -

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στη Ν. Ιωνία και συνελήφθη  - https://t.co/vmlWKsbZ9l -

"Αλιεύοντας" την είδηση