Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγυρίζει η μονή Παναγίας Γοργοϋπηκόου Φυτόκου
Πανηγυρίζει η μονή Παναγίας Γοργοϋπηκόου Φυτόκου

Πανηγυρίζει η μονή Παναγίας Γοργοϋπηκόου Φυτόκου

Πνηγυρίζει την Πέμπτη 1/10 η γυνικεία μονή Παναγίας Γοργοϋπηκόου Φυτόκου.

Την παραμονή της ς, στις 6.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός,  λειτουργούντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της ς θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, γενικού αρχιερατικού επιτρόπου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 5.30 μ.μ. θα τελεστούν ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Παναγίας Γοργοϋπηκόου.

 

Ίδρυση υ του Εκκλησιαστικού ροκομείου Καναλίων στο Βόλο

          Με σκοπό την άμεση παροχή πληροφοριών, σχετικά με τη λειτουργία του Εκκλησιαστικού ροκομείου Καναλίων, την συλλογή τροφίμων και την προσφορά οικονομικών δωρεών, θα λειτουργήσει, από την 1η Οκτωβρίου 2020, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή), το Γραφείο του υ Καναλίων στο Βόλο.

   Καθημερινά, από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, από τις 9.00 π.μ. έως τη 1.00 το μεσημέρι και από τις 5.00 μ.μ. έως τις 9 .00 το βράδυ, οι συνεργάτες του Εκκλησιαστικού υ Καναλίων στο Βόλο θα υποδέχονται όσους επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, καινούρια κλινοσκεπάσματα, αντισηπτικά, μάσκες και γάντια μίας χρήσεως, ή να καταθέσουν οικονομική ενίσχυση για τη συνέχιση της λειτουργίας του Ιδρύματος.

Παράλληλα, θα παρέχονται πληροφορίες για τους όρους και τις διαδικασίες εισαγωγής στο Ίδρυμα, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις δράσεις και τους σκοπούς του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση