Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Πανηγυρίζει η μονή Παναγίας Γοργοϋπηκόου Φυτόκου
Πανηγυρίζει η μονή Παναγίας Γοργοϋπηκόου Φυτόκου

Πανηγυρίζει η μονή Παναγίας Γοργοϋπηκόου Φυτόκου

Πανηγυρίζει την Πέμπτη 1/10 η γυναικεία μονή Παναγίας Γοργοϋπηκόου Φυτόκου.

Την παραμονή της εορτής, στις 6.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός,  λειτουργούντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, γενικού αρχιερατικού επιτρόπου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 5.30 μ.μ. θα τελεστούν ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Παναγίας Γοργοϋπηκόου.

 

Ίδρυση γραφείου του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Καναλίων στο Βόλο

          Με σκοπό την άμεση παροχή πληροφοριών, σχετικά με τη λειτουργία του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Καναλίων, την συλλογή τροφίμων και την προσφορά οικονομικών δωρεών, θα λειτουργήσει, από την 1η Οκτωβρίου 2020, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή), το Γραφείο του Γηροκομείου Καναλίων στο Βόλο.

   Καθημερινά, από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, από τις 9.00 π.μ. έως τη 1.00 το μεσημέρι και από τις 5.00 μ.μ. έως τις 9 .00 το βράδυ, οι συνεργάτες του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Καναλίων στο Βόλο θα υποδέχονται όσους επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, καινούρια κλινοσκεπάσματα, αντισηπτικά, μάσκες και γάντια μίας χρήσεως, ή να καταθέσουν οικονομική ενίσχυση για τη συνέχιση της λειτουργίας του Ιδρύματος.

Παράλληλα, θα παρέχονται πληροφορίες για τους όρους και τις διαδικασίες εισαγωγής στο Ίδρυμα, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις δράσεις και τους σκοπούς του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών για επιχορήγηση ζημιών στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις… - https://t.co/xuglkCDSUP -

  • Μετά το Πάσχα η αποκατάσταση της γέφυρας Ζαγοράς - https://t.co/IQs12c6fTX -

  • Τον προστάτη της Αγ. Αρτέμιο τίμησε η #αστυνομία  #αστυνομία - https://t.co/fCKiggLEXv -

"Αλιεύοντας" την είδηση