Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Ταξιαρχών Πηλίου
Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Ταξιαρχών Πηλίου

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Ταξιαρχών Πηλίου

 

Η Σύναξη των Αγγελικών Δυνάμεων

 

 

Την Σύναξη των Αγγελικών Δυνάμεων εορτάζει η Εκκλησία την Τρίτη 8/11.

Επίκεντρο του εορτασμού στην   Μητρόπολη θα είναι η  Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αγίου εωργίου Νηλείας, όπου την παραμονή της ς, στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, χοροστατούντος του μητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας   Δαμασκηνού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο, συγχοροστατούντος του μητροπολίτου   Ιγνατίου.

Ανήμερα της ς θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος τουμητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας Δαμασκηνού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 5:00 μ.μ. θα ψαλεί ο ς της Αποδόσεως της εορτής των Αρχαγγέλων, του Αγίου Νεκταρίου και το Κτητορικό Μνημόσυνο.

 

Την Σύναξη των Αγγελικών Δυνάμεων πανηγυρίζουν, επίσης:

 

 Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών παλαιού Κοιμητηρίου Βόλου

Την παραμονή της εορτής, στις 5.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Βαρνάβα Σαράτση, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Ελευθερίου Σαράτση, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 4.00 μ.μ. θα τελεστούν ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και το Κτητορικό μνημόσυνο εις ανάπαυση των ψυχών των δωρητών και ευεργετών

 

Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μηλεών

 

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Νεκταρίου Παναγιωτακοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

 

Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών υ

 

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Παπαϊωάννου, γενικού αρχιερατικού επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

 

 Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τσαγκαράδας

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. εωργίου Κωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του οικ. Ιωάννου Καμακά, ο οποίος θα ομιλήσει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση