Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγυρίζει η Αγία Μαρίνα στον Βόλο
Πανηγυρίζει η Αγία Μαρίνα στον Βόλο

Πανηγυρίζει η Αγία Μαρίνα στον Βόλο

Με την ευκιρί της μνήμης της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας, θα τελεσθούν στον ομώνυμο αό της που βρίσκεται στην ενορία της Αγίας Παρασκευής Βόλου λατρευτικές εκ.

Συγκεκριμένα:

Την Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 7.30 μ.μ. ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του πανοσιολογιωτάτου αρχιμ. Π. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγγέλλου της

Την Τρίτη  17 Ιουλίου στις 7 με 10 π.μ. ο Όρθρος και η πανηγυρική θεία Λειτουργία μετά θείου κηρήγματος.

Ανήμερα της εορτής στις 7.30 μ.μ. ο Εσπερινός της αποδόσεως της εορτής και η Ιερά Παράκληση της Αγίας Μαρίνας.

Επίσης, στην Τοπική  Εκκλησία πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί αοί:

Ν. Παγασών

Την παραμονή της εορτής, στις 7.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτου Δημητριάδος  Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

ς

 Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ' αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Αγίας Μαρίνης Κισσού

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Αναγνωστόπουλος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Σεβαστιανού Ζερβού, αρχιερατικού επιτρόπου Κισσού, ο οποίος θα ομιλήσει.

  Αγίας Μαρίνης Αφήσου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση