Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανήγυρις Αγίου Λαζάρου στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο
Πανήγυρις Αγίου Λαζάρου στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο

Πανήγυρις Αγίου Λαζάρου στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο

          Η Ανάστση του Λζάρου θα εορταστεί και φέτος, το διήμερο 7-8/4, στον πανηγυρίζοντα  ναό Αγίου Λαζάρου του Διαδημοτικού Κοιμητηρίου Βόλου.

Το έχει ως εξής:

Παρασκευή 7 Απριλίου

5 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, προεξάρχοντος του αρχιμ. Παπαϊωάννου, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στο τέλος του Εσπερινού θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών, όλων των κεκοιμημένων, που αναπαύονται στο Διαδημοτικό .

Σάββατο 8 Απριλίου

7.30 – 10 π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Φιλοκτήμονος Σταμοπούλου-Σαμαρά, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών, όλων των κεκοιμημένων , που αναπαύονται στο Διαδημοτικό .

«Εσταυρώθης δι' εμέ»

Συναυλία με ύμνους της Μ. Εβδομάδος στον Άγιο Δημήτριο Βόλου

 

Ο της  Μητροπόλεως «» διοργανώνει  μουσική εκδήλωση, ενόψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος.

Η μουσική εκδήλωση, με τίτλο «Εσταυρώθης δι' εμέ», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο του Λαζάρου (8/4), στις 6μ.μ., στον ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου.

Κατ' αυτήν, ύμνου του Τριωδίου και της Μεγάλης Εβδομάδος θα αποδώσουν η Χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών, υπό την δ/νση του πρωτοψάλτου Ευσταθίου Γραμμένου και η Χορωδία της Σχολής Βυζ. Μουσικής, υπό την δ/νση του πρωτοψάλτου Βασιλείου Αγροκώστα.

Η τοπική  Εκκλησία   καλεί να συμμετάσχουμε στην εκδήλωση, που θα συμβάλει στην καλύτερη δυνατή   για την βίωση των υπερφυών γεγονότων του Θείου Πάθους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση