Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανήγυρις Αγίου Λαζάρου στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο
Πανήγυρις Αγίου Λαζάρου στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο

Πανήγυρις Αγίου Λαζάρου στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο

          Η Ανάσταση του Λαζάρου θα εορταστεί και φέτος, το διήμερο 7-8/4, στον πανηγυρίζοντα  ναό Αγίου Λαζάρου του Διαδημοτικού Κοιμητηρίου Βόλου.

Το έχει ως εξής:

Παρασκευή 7 Απριλίου

5 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, προεξάρχοντος του αρχιμ. Παπαϊωάννου, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στο τέλος του Εσπερινού θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών, όλων των κεκοιμημένων, που αναπαύονται στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο.

Σάββατο 8 Απριλίου

7.30 – 10 π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Φιλοκτήμονος Σταμοπούλου-Σαμαρά, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών, όλων των κεκοιμημένων , που αναπαύονται στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο.

«Εσταυρώθης δι’ εμέ»

Συναυλία με ύμνους της Μ. Εβδομάδος στον Άγιο Δημήτριο Βόλου

 

Ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών της  Μητροπόλεως «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» διοργανώνει  μουσική εκδήλωση, ενόψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος.

Η μουσική εκδήλωση, με τίτλο «Εσταυρώθης δι’ εμέ», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο του Λαζάρου (8/4), στις 6μ.μ., στον ναό Βόλου.

Κατ’ αυτήν, ύμνου του Τριωδίου και της Μεγάλης Εβδομάδος θα αποδώσουν η Χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών, υπό την δ/νση του πρωτοψάλτου Ευσταθίου Γραμμένου και η Χορωδία της Σχολής Βυζ. Μουσικής, υπό την δ/νση του πρωτοψάλτου Βασιλείου Αγροκώστα.

Η τοπική  Εκκλησία   καλεί να συμμετάσχουμε στην εκδήλωση, που θα συμβάλει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία  για την βίωση των υπερφυών γεγονότων του Θείου Πάθους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καθαρισμός της ακτογραμμής Μηλίνας   #ακτογραμμήΜηλίνας - https://t.co/6GwCinwyeO -

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού μεταξύ Kαλών Νερών και Βυζίτσας - https://t.co/14mkwWWz5k… -

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

"Αλιεύοντας" την είδηση