Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Αγίων Χαραλάμπους και Βλασίου
Πανηγύρεις Αγίων Χαραλάμπους και Βλασίου

Πανηγύρεις Αγίων Χαραλάμπους και Βλασίου

Την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χρλάμπους του Θαυματουργού, τιμά η Εκκλησία την Παρασκευή 10/2.

Στην Ιερά πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

 Αγίου Χαραλάμπους Αϊδινίου

Την παραμονή της εορτής, στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, χοροστατούντος του  Μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

 Αγίου Χαραλάμπους υ

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

 Παρεκκλήσιο Αγίου Χαραλάμπους (ς Αγίων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας)

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στις 6.00 μ.μ., προεξάρχοντος του πρωτ. Θεοδώρου Παπασακελλαρίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Θεοδώρου Μπατάκα, ο οποίος θα ομιλήσει.

 Παρεκκλήσιο Αγίου Χαραλάμπους (Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Βόλου)

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στις 6.00 μ.μ.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετά Θείου κυρήγματος.

Εορτή Αγίου Βλασίου

 

Το Σάββατο 11/2 η Εκκλησία   τιμά την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου και στην Ιερά Μητρόπολη  πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του ομωνύμου χωρίου του Πηλίου.

Την παραμονή της εορτής, στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του  Μητροπολίτου Δημητριάδος   Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση