Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Αγίων Αποστόλων
Πανηγύρεις Αγίων Αποστόλων

Πανηγύρεις Αγίων Αποστόλων

Την Δώδεκα Αποστόλων εορτάζει η Εκκλησία την Παρασκευή 30/6.

Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίων Αποστόλων Αγριάς

Την παραμονή της ς θα τελεστεί, στις 7.30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, χοροστατούντος του μητροπολίτου , ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της ς θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίων Αποστόλων υ Βόλου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του π. Σπυρίδωνος Παγωνάρη, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίων Αποστόλων Παλαιοκάστρου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. Γεωργίου στοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Μιχαήλ Τσούτσα, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίων Αποστόλων φών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, αρχιερατικού επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίων Αποστόλων Νερομύλων Αγιάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. Αθανασίου Μακρή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Νεκταρίου Δρόσου,αρχιερατικού επιτρόπου Αγιάς, ο οποίος θα ομιλήσει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση