Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγυρική λήξη του Προγράμματος «Απόστολος Θαδδαίος»
Πανηγυρική λήξη του Προγράμματος «Απόστολος Θαδδαίος»

Πανηγυρική λήξη του Προγράμματος «Απόστολος Θαδδαίος»

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4/6, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, η λήξης του τρέχοντος σχ. έτους του τριετούς προγράμματος κοινωνικής παρέμβασης στο Αλιβέρι και στην Αγία Παρασκευή «».

Στην παρουσιάστηκαν το Θεατρικό Εργαστήρι, τα τμήματα εκμάθησης οργάνων, τα τμήματα μοντέρνου και παραδοσιακού χορού, ενώ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής και Αγιογραφίας και παράσταση της χορωδίας «Δημητριάς».

Την εκδήλωση ευλόγησε ο   , ο οποίος εξέφρασε την του, «γιατί, αυτό που ξεκινήσαμε απλά, ως μία ανάγκη στην περιοχή μας, έχει εξελιχθεί σε μια εμπειρία ζωής. Η συνάντηση με το Αλιβέρι δημιούργησε συνθήκες συνεργασίας και εμπιστοσύνης με ανθρώπους που δεν γνώριζα. Νιώθω ότι απέκτησα μία ακόμα οικογένεια, στην οποία μας ενώνει η προσπάθεια να μην ξεχωρίσουμε κανέναν, να βλέπουμε τον κάθε άνθρωπο ως ζωντανή εικόνα του Θεού και να προσπαθούμε να δώσουμε ένα όραμα για το ».

Ο κ. εξήρε το έργο των εκπαιδευτών και τους ευχαρίστησε από καρδιάς, όπως, επίσης και τους γονείς, που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στα χέρια της τοπικής Εκκλησίας.

Η γιορτή, στην οποία συμμετείχαν περίπου 100 σπουδαστές και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί, έκλεισε με μπουφέ, που ετοίμασε το τμήμα μαγειρικής του προγράμματος.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση