Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Ζωοδόχου Πηγής
Πανηγύρεις Ζωοδόχου Πηγής

Πανηγύρεις Ζωοδόχου Πηγής

Την Θεομητορική της ς Ζωοδόχου Πηγής εορτάζει η Εκκλησία την Παρασκευή 3/5.

 

Επίκεντρο του εορτασμού στην    θα είναι ο ομώνυμος ναός της Ζωοδόχου Πηγής στο λόφο της Γορίτσας, όπου την παραμονή της ς θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, προεξάρχοντος του αρχιμ. Αθανασίου Κολλά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του πρωτ. Χαριλάου Παπαγεωργίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Πανηγυρίζουν επίσης:

Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Βυζίτσης

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, προεξάρχοντος του αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του πρωτ. Παναγιώτου Κολο, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Ζωοδόχου Νεοχωρακίου Αλμυρού

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. εωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Ζωοδόχου Μετοχίου Αργαλαστής

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Νεκταρίου Παναγιωτακοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Βαρνάβα Σαράτση, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερά Μονή Παναγίας Λαμπηδώνος

Την παραμονή της εορτής, στις 18.00 θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Χρυσοστόμου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία που θα ξεκινήσει στις 7.30 π.μ., ιερουργούντος του αρχιμ. Χρυσοστόμου, ο οποίος θα ομιλήσει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση