Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Πανηγύρεις Προφήτου Ηλιού
Πανηγύρεις Προφήτου Ηλιού

Πανηγύρεις Προφήτου Ηλιού

Την μνήμη του του Θεσβίτου εορτάζει η Εκκλησί την Τρίτη 20/7.

Επίκεντρο του εορτσμού στην Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο ομώνυμος ναός των Αλυκών, όπου την παραμονή της ς, στις 7.45 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτου , ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Ο Εσπερινός θα μεταδοθεί απ' ευθείας από τηλεοπτικό σταθμό , από τον Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία» και από το κανάλι της Μητροπόλεως στο .
Ανήμερα της ς θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Την μνήμη του πανηγυρίζουν επίσης:

Ναός Προφήτου Ηλιού Άνω Βόλου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, γενικού αρχιερατικού επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Θεοδώρου Παπασακελλαρίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ναός Προφήτου Ηλιού Αφετών

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ναός Προφήτου Ηλιούμονής Οσίου ς

Την παραμονή της εορτής, στις 7.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ' αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Της πανηγύρεως θα προεξάρχει ο ηγούμενος της μονής, αρχιμ. Αθανάσιος Κολλάς, ο οποίος θα ομιλήσει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση